Liity verkostomme!

Talous

FUW korostaa maaseudun rikoksen suunnitelmaa Merioneth County Show

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

poliisi-suunnitelma-image418x282Pohjois-Walesin poliisi- ja rikoskomissaari Winston Roddick vierailee Walesin maanviljelijöiden liiton (FUW) osastolla ensi viikon Merioneth County Show'ssa (keskiviikko 28. elokuuta) Balassa tapaamassa maanviljelijöitä ja maaseudun ihmisiä keskustelemaan joukkojen uudesta maaseudun rikossuunnitelmasta.

Roddick tulee olemaan liiton osastolla 13. tunnista yhdessä Dewi Evansin kanssa, joka on yksi äskettäin Gwyneddiin ja Angleseyyn nimitetyistä maaseudun rikollisvirkailijoista.

Maaseudun rikollisuuden torjunta oli yksi ensimmäisistä lupauksista, joita Roddick antoi vaaliensa jälkeen viime marraskuussa, ja siitä lähtien Pohjois-Walesin poliisi on kehittänyt toimintasuunnitelman maaseutualueisiin kohdistuvien rikoslajien käsittelemiseksi. Se on ensimmäinen joukko Walesissa ja yksi harvoista koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka käynnistää tällaisen suunnitelman.

Mainos

Roddick sanoi: ”Minulla on velvollisuus kuulla Pohjois-Walesin ihmisten näkemykset ja edustaa näitä näkemyksiä asetettaessa poliisin strategista suuntaa.

"Vaalikaudella puhuin monien satojen ihmisten kanssa, ja maaseudulla ja usein eristyneillä alueilla asuvat ihmiset kertoivat minulle yhä uudelleen, että he ovat yhä huolestuneempia rikollisuudesta yhteisöissään.

"Puhuin useiden maanviljelijöiden kanssa, jotka ovat kokeneet jonkinlaista maaseudun rikollisuutta, kuten laitteiden, polttoaineiden, metalliromun ja eläinten varkauksia. Maaseudun rikossuunnitelman avulla poliisi keskittyy edelleen vähentämään ja ehkäisemään rikollisuutta ja saamaan ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi sekä kotona ja julkisilla paikoilla. "

Mainos

Yksi Pohjois-Walesin maaseudun rikollisuussuunnitelman keskeisistä piirteistä on upouusi seitsemän PCSO: n ja kolmen poliisin ryhmä, joka on omistettu maaseuturikollisuuden käsittelemiselle.

FUW Meirionnyddin läänin johtaja Huw Jones sanoi, että liitto oli tyytyväinen maaseudun rikossuunnitelman käyttöönottoon. "Jäsenemme ovat erittäin iloisia mahdollisuudesta esittää näkemyksensä komission jäsenelle ja olemme iloisia siitä, että äänemme kuullaan.

"Investoinnit maaseudun rikollisuuden torjuntaan ovat suuri sysäys maataloudelle ja lisäävät maaseutu- ja eristyneiden yhteisöjen turvallisuutta."

Jones sanoi, että aivan kuten viime vuonna, unionilla on suurempi teltta selviytyäkseen osastolla vierailevien jäsenten määrän kasvusta. "Jälleen kerran lämpimästi tervetuloa odottamaan FUW: n jäseniä ja ystäviä sekä lukuisat yhdistykset ja elimet, jotka tekevät läheistä yhteistyötä kanssamme.

"Unionin naisten osasto Dolgellau-alueille - joihin kuuluvat Dinas Mawddwy, Trawsfynydd ja Gellilydan - ovat olleet kiireisiä valmistelemassa virvokkeita sadoille osallistuville."

Siellä on runsaasti mahdollisuuksia keskustella Glastirin maatalouden ympäristöohjelmasta ja viimeisimmästä kehityksestä FWAG Cymru Walesin johtajan Glenda Thomasin kanssa, joka on osastolla 10.30amin ja 12.30pm välissä.

Dwyfor Meirionnydd: n kansanedustaja Elfyn Llwyd osallistuu keskipäivään ja vaalipiirin puolustusministeriöön sekä edustajakokouksen ympäristö- ja kestävyysvaliokunnan puheenjohtaja Dafydd Elis Thomasiin klo 2. Meirionnydd RABI -haara on myös edustettuna osastolla.

E-On Energy -yrityksen David Foode on läsnä koko päivän ja korostaa FUW-kumppanuutta yrityksen kanssa tarjotakseen alennettuja verokantoja.

Luonnonvarojen Walesin (NRW) valuma-alueiden koordinaattori Nicola Edwards on läsnä auttamaan jäseniä rekisteröimään maatalouden jätteitä koskevat poikkeukset, jotka on tehtävä ennen 1. lokakuuta asetettua määräaikaa ja keskipäivän välillä. kaupungissa Meirionnydd.

Davis Meade Property Consultantsin edustajat ovat myös paikalla keskustelemaan muun muassa vuokran tarkistuksista, korvausvaatimuksista ja maatilan uusiutuvan energian vaihtoehdoista.

Ilmaistut mielipiteet ovat puhtaasti kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä EU Reporterin hyväksymät

Euroopan keskuspankki (EKP)

EKP: n Lagarde pitää oven auki korkeammalle inflaatiolle

Julkaistu

on

By

Euroalueen inflaatio voi ylittää Euroopan keskuspankin jo nostamat ennusteet, mutta merkkejä tästä on jo tapahtumassa, EKP: n pääjohtaja Christine Lagarde (Kuvassa) sanoi maanantaina (27. syyskuuta), kirjoittaa Balazs Koranyi, Reuters.

"Vaikka inflaatio voi osoittautua ennakoitua heikommaksi, jos rajoitusten kiristäminen vaikuttaisi taloudelliseen toimintaan, on joitakin tekijöitä, jotka voivat johtaa nykyistä odotettua voimakkaampiin hintapaineisiin", hän sanoi Euroopan parlamentin lainsäätäjille.

"Mutta näemme tähän mennessä vain vähän merkkejä tästä riskistä, mikä tarkoittaa, että perusskenaariossa ennakoidaan edelleen, että inflaatio pysyy tavoitteemme alapuolella keskipitkällä aikavälillä", hän lisäsi.

Mainos

Ilmaistut mielipiteet ovat puhtaasti kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä EU Reporterin hyväksymät

Mainos
Continue Reading

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Ilmaistut mielipiteet ovat puhtaasti kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä EU Reporterin hyväksymät

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Ilmaistut mielipiteet ovat puhtaasti kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä EU Reporterin hyväksymät

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa