Liity verkostomme!

Talous

Euroopan Internet-rajoitukset osoittavat meille, miten ei voida säännellä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

111124_fcc_westcott_328Martin H. Thelle ja Bruno Basalisco

Yhdysvaltojen tulevaisuus maailmantalouden johtajana voi riippua siitä, kuinka seuraava liittovaltion viestintäkomission puheenjohtaja lähestyy laajakaistapolitiikkaa.

Kun Tom Wheelerin vahvistus on edelleen vireillä, kongressin olisi tarkasteltava Euroopan laajakaistakokemusta varovaisena tarinaa ja varmistettava, että Wheeler ei aio noudattaa Euroopan erittäin määräävää laajakaistan sääntelyä koskevaa lähestymistapaa.

1990: n loppupuolelta lähtien Yhdysvallat ja Euroopan unioni ovat käyneet kahta hyvin erilaista polkua laajakaistapolitiikassa. Vaikka Yhdysvallat on keskittynyt infrastruktuuripohjaiseen kilpailuun, EU on pakottanut palvelupohjaisen kilpailun hallituksellisella asetuksella ensisijaisena tavoitteenaan hintojen alentaminen.

Mainos

Kun 1990: ssä suunnitteltiin EU: n sääntelyä, jokaisella valtiolla oli aiemmin ollut julkisessa omistuksessa oleva kansallinen televiestinnän monopoli. EU: n laajuisella asetuksella pyrittiin takaamaan tasapuoliset toimintaedellytykset Euroopan rajojen yli estämään jäsenvaltioita suojelemasta vakiintuneen kansallisen televiestinnän ulkopuolista kilpailua. Tämä oli tuolloin tärkein peruste EU: n interventiosääntelylle, mutta selvästi sillä ei ollut merkitystä Yhdysvaltojen tilanteessa tuolloin eikä nykyään.

Toisin kuin jotkut väittävät, eurooppalainen laajakaista-asetus ei ole ihmelääke. Lisäksi Euroopan eriyttämisasetus, joka antaa useille kilpaileville operaattoreille mahdollisuuden tarjota laajakaistapalveluja yksinkertaisesti ostamalla pääsy verkkoon säännellyllä hinnalla, on johtanut telealan investointeihin liittyvään pahoinpitelyyn koko mantereella. Vaikka palvelukilpailulla voidaan saavuttaa alhaiset hinnat, monien tarjoajien tarjoamat palvelut ovat vain yhtä hyviä kuin yksi yhteinen infrastruktuuri, mikä rajoittaa suorituskykyä.

Kuten kaikki viestintäpalvelut, myös investoinnit infrastruktuuriin ovat tarpeen, jotta kuluttajat voivat tarjota laadukkaita palveluita. Kymmenen vuoden kuluttua eriyttämisestä Euroopassa, televiestinnän infrastruktuuriin tehdyt investoinnit asukasta kohti ovat nyt Yhdysvalloissa jäljessä yli 50%.

Mainos

Eurooppalaisen eriyttämisasetuksen ongelmana on, että se laski lyhyen aikavälin kuluttajaetuja, kuten alhaiset hinnat, pääomasijoitusten ja innovaatioiden pitkän aikavälin hyötyihin nähden. Valitettavasti sääntelyviranomaiset uhrasivat usein pitkäaikaisen kiinnostuksen pakottamalla infrastruktuurin omistajan jakamaan fyysiset johdot kilpailijoiden kanssa halvalla. Siksi säännellyllä yrityksellä ei ole koskaan ollut vahvaa kannustinta investoida uusiin infrastruktuuritekniikoihin - muutoksesta, joka hyödyttäisi huomattavasti sen infrastruktuuria käyttäviä kilpailevia operaattoreita.

Loppujen lopuksi miksi yksi infrastruktuurin tarjoaja haluaisi tukea toimintaansa kaikille kilpailijoilleen? Ja miksi nämä kilpailijat haluaisivat investoida omien johtojensa käyttöönottoon säänneltyjen käyttämisen sijasta? Siksi sääntely rajoitti kaikkien toimijoiden kannustimia investoida uusiin infrastruktuuritekniikoihin.

Sitä vastoin Yhdysvaltojen politiikat antoivat johtojen rakentajalle ja ylläpitäjälle verkon kautta toimitetun laajakaista-Internetin hallinnan. Tämä antoi yrityksille kannustimen investoida uuteen tekniikkaan ja infrastruktuuriin, mikä johti infrastruktuuripohjaiseen kilpailuun laajakaistan tarjoajien välillä. Niinpä 2011- ja 2012-laitteisiin Yhdysvalloissa asennettiin enemmän mailia kuitua kuin koko Euroopassa.

Nämä investoinnit Internet-infrastruktuuriin ovat kriittisen tärkeitä koko taloudelle. Kannustamalla laajakaistapalvelujen tarjoajia investoimaan yli 1.2 biljoonaa dollaria 1996: n jälkeen, Yhdysvallat on lisännyt työn tuottavuuttaan, joka on tärkeä taloudellinen indikaattori, joka mittaa tuotteiden ja palveluiden tuotannon tehokkuutta. Jos Yhdysvallat olisi noudattanut EU: n hitaampaa investointia informaatioteknologiaan myöhäisistä 1990-luvuista lähtien, Yhdysvaltojen työn tuottavuus olisi ollut 25-30 prosenttia alhaisempi kuin nykyään.

Maatalous

Maatalous: Vuosittainen EU: n luomupäivä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio juhlivat 24. syyskuuta EU: n luomupäivän viettoa. Kolme toimielintä allekirjoittivat yhteisen julistuksen, jonka mukaan 23. syyskuuta on EU: n luomupäivä. Tämä seuraa Toimintasuunnitelma luonnonmukaisen tuotannon kehittämiseksi, Komissio hyväksyi 25. maaliskuuta 2021, ja se ilmoitti luovansa päivän luomutuotannon tietoisuuden lisäämiseksi.

Allekirjoitus- ja lanseerausseremoniassa maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski sanoi: ”Tänään juhlimme luomutuotantoa, kestävää maataloustyyppiä, jossa elintarviketuotanto tapahtuu sopusoinnussa luonnon, biologisen monimuotoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin kanssa. 23. syyskuuta on myös syksyinen päiväntasaus, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se symboloi maatalouden ja ympäristön välistä tasapainoa, joka sopii ihanteellisesti luomutuotantoon. Olen iloinen siitä, että voimme yhdessä Euroopan parlamentin, neuvoston ja tämän alan keskeisten toimijoiden kanssa käynnistää tämän vuotuisen EU: n luomupäivän, joka on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta luonnonmukaisesta tuotannosta ja edistää sen keskeistä roolia siirtymässä kestävään ruokajärjestelmät. ”

Luonnonmukaisen tuotannon kehittämistä koskevan toimintasuunnitelman yleistavoite on lisätä merkittävästi luomutuotteiden tuotantoa ja kulutusta, jotta voidaan edistää maatilalta haarukalle -strategian ja biologisen monimuotoisuuden strategian tavoitteiden saavuttamista, kuten lannoitteiden, torjunta -aineiden käytön vähentämistä. ja mikrobilääkkeet. Luomuala tarvitsee oikeat työkalut kasvaakseen toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakennettu kolmen akselin ympärille - lisäämällä kulutusta, lisäämällä tuotantoaja parantaa alan kestävyyttä entisestään -, esitetään 23 toimenpidettä alan tasapainoisen kasvun varmistamiseksi.

Mainos

Toiminnot

Kulutuksen lisäämiseksi toimintasuunnitelma sisältää toimia, kuten luomutuotannosta tiedottaminen ja siitä tiedottaminen, luomutuotteiden kulutuksen edistäminen ja luomumateriaalien käytön lisääminen julkisissa ruokaloissa julkisten hankintojen avulla. Lisäksi luonnonmukaisen tuotannon lisäämiseksi Yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) on edelleen keskeinen väline luomuviljelyyn siirtymisen tukemisessa. Sitä täydennetään esimerkiksi tiedotustilaisuuksilla ja verkostoitumisella parhaiden käytäntöjen ja sertifioinnin jakamiseksi viljelijäryhmille eikä yksittäisille henkilöille. Lopuksi, luonnonmukaisen maatalouden kestävyyden parantamiseksi komissio käyttää vähintään 30 prosenttia maatalous-, metsätalous- ja maaseutututkimuksen ja -innovaation talousarviosta luonnonmukaiseen alaan liittyviin tai olennaisiin aiheisiin.

Tausta

Mainos

Luomutuotannolla on useita tärkeitä etuja: luomupelloilla on noin 30% enemmän biologista monimuotoisuutta, luonnonmukaisesti tuotetuilla eläimillä on parempi eläinten hyvinvointi ja he käyttävät vähemmän antibiootteja, luomuviljelijöillä on korkeammat tulot ja ne ovat kestävämpiä, ja kuluttajat tietävät tarkalleen, mitä he saavat kiitosta EU: n luomumerkki.

Lisätietoja

Toimintasuunnitelma luomualan kehittämiseksi

Maasta haaraan -strategia

biodiversiteettistrategian

Luomuviljely yhdellä silmäyksellä

Yhteinen maatalouspolitiikka

Continue Reading

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa