Liity verkostomme!

Talous

Vodafone onnistui valittaa ComReg-ehdotuksista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

0005726c-642Vodafone on onnistuneesti kyseenalaistanut viestinnän sääntelyviranomaisen ehdotuksen, jonka mukaan matkapuhelinyhtiöt veloittavat operaattoreiden keskinäiset puhelumaksut verkkojen välillä.
High Courtin kaupallinen osasto katsoi, että ComRegin viime marraskuussa tekemä ehdotus teollisuudelle oli "puutteellinen" eikä perustunut asianmukaiseen analyysiin toimijoiden Irlannin markkinoilla aiheuttamista kustannuksista.
Ennen Vodafonen vetoomusta ComReg oli ehdottanut 2.6 sentin minuuttikohtaista enimmäismäärää veroille, joita verkot perivät muilta operaattoreilta, kun he käsittelevät toista verkkoa käyttävän asiakkaan puhelua jollekin omalle asiakkaalle. Enimmäishinta oli 2.6 senttiä. voimaan tammikuussa. Heinäkuun alusta se laskisi 1.04 senttiin. Vodafone haastoi ehdotuksen. High Court katsoi, että ComRegin analyysi EU: n seitsemän maan matkaviestinverkkojen määrästä Irlannin osalta ei ollut asianmukaista. Oikeusministeri Cooke sanoi, että keskimääräisten MTR-arvojen ottaminen niin pienestä määrästä jäsenvaltioita oli "luonnostaan ​​epäluotettava" menetelmä Irlannin koron laskemiseksi. Hän viittasi pieneen otoskokoon ja siihen, että neljä seitsemästä maasta, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta ja Ranska olivat EU: n suurimpia.

Vodafone oli väittänyt, että maat eivät välttämättä ole suoraan verrattavissa Irlantiin niiden markkinoiden koon ja operaattoreiden mittakaavaetujen vuoksi.

Tuomioistuin kumosi ComRegin ehdotuksen.

Mainos

Päätöksellä voi olla merkittäviä seurauksia matkaviestinyhtiöiden kustannuksille ja heidän oikeukselleen laskuttaa muita operaattoreita verkoissaan lopetetuista puheluista.

Pelkästään Vodafone lopetti 1.6 miljardin minuutin puhelun verkkoonsa vuonna 2012.

Vodafone totesi tuomion jälkeisessä lausunnossa, että MTR-ehdotus, vaikka se ei välttämättä vaikuttaisi suoraan kuluttajien matkapuhelinlaskuihin, "olisi estänyt tulevaisuuden investointeja kehittyneisiin laajakaistaverkkoihin, joihin kuluttajat ja yritykset luottavat".

Mainos

"Tason, jolla MTR-arvot asetetaan, tulisi heijastaa verkon käytöstä ja investoinneista Irlannin markkinoilla", siinä todetaan.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa