Liity verkostomme!

Talous

EAHP ja UZ Leuven järjestävät korkean tason kokouksen lääkitysvirheiden vähentämisestä sairaaloissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

eahpnew

Euroopan sairaalapteekkariliitto (EAHP) on ilmoittanut Leuvenin yliopistollisissa sairaaloissa (UZ Leuven) järjestettävän korkean tason kokouksen, jossa keskitytään siihen, kuinka vähentää lääkevirheitä sairaalasektorilla. Erityisesti siinä keskitytään siihen, kuinka lääkkeiden skannaus sängyn vieressä antopaikassa voi tulla laajalle levinneeksi potilasturvallisuuden lisäämiseksi.

Lääkkeen skannaustekniikan potilaan sängyllä ennen antamista on osoitettu vähentävän lääkitysvirheiden määrää jopa 40%. Vaikka käytäntö Euroopassa, kuten Yhdysvalloissa, on yleistä, Euroopassa käytäntö on edelleen pikemminkin poikkeus kuin sääntö. Tapahtumassa pohditaan, miksi näin on, ja mitä voidaan tehdä tunnistettujen toteutuksen esteiden poistamiseksi. Maanantaina 14. lokakuuta pidettävään yhden päivän tapahtumaan sisältyy:

• Esitys siitä, kuinka sängyn vieressä oleva skannaus UZ Leuvenissa vähentää lääkitysvirheiden mahdollisuutta antopaikassa;
• opastetut vierailut sairaalan osastoille nähdäksesi tekniikan toiminnassa;
• esitykset teollisesta, sääntelyyn liittyvästä ja kansainvälisestä asiayhteydestä ja
• työpajoja saadakseen näkökulmat ja harkitut mielipiteet useilta vaikuttavilta sidosryhmiltä. UZ Leuvenin farmasian osaston apulaisjohtaja Thomas De Rijdt sanoi: "Olemme saaneet aikaan lääketieteellisen sängyn skannauksen käyttöönoton sairaalassamme. virheitä. Lisäksi voimme varmistaa huumeiden jäljitettävyyden. Menestyksemme täällä Leuvenissä ei kuitenkaan ole asia, jonka haluamme pitää salaisuutena muusta Euroopasta. Kun tiedämme, että jokin toimii, haluamme jakaa sen ja nähdä muualla nautitut edut. Siksi teemme yhdessä Euroopan sairaalapteekkariliiton kanssa tämän kokouksen, jonka tarkoituksena on tunnistaa ja toteuttaa ratkaisuja tunnetuille esteille sängyn skannauksen laajemmalle käyttöönotolle. "

Mainos
EAHP: n presidentti tohtori Roberto Frontini lisäsi: "Nykyään olemme tottuneet näkemään kaikenlaisia ​​kulutustuotteita yksitellen viivakoodeina: banaanista kekseihin, suklaasta CD-levyihin. Emme kuitenkaan ole vieläkään saavuttaneet lääkkeitä, jotka on koodattu yksittäiseen pilleriin tai injektiopulloon. Tämä viivästyttää sängyn skannauksen käyttöönottoa, ja toivon, että tämän tapahtuman avulla voimme valaista valoa esteistä ja siitä, miten ne voidaan voittaa. Kannustamme kaikkia asiasta kiinnostuneita sidosryhmiä osallistumaan tähän tapahtumaan ja osallistumaan potentiaalisen merkittävän edistymisen saavuttamiseen lääkitysvirheiden vähentämisessä. "

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa