Liity verkostomme!

Talous

Piebalgs osallistua presidentin virkaanastujaiset Paraguay

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Andris-Piebalgs-_595_394_208199Kehitysyhteistyöstä vastaavan Euroopan komission, Andris Piebalgs, edustaa Euroopan unionia Paraguayn presidentin Horacio Cartesin virkaanastumistilaisuudessa Asuncionissa 15. elokuuta sen jälkeen, kun hänet on valittu tämän vuoden huhtikuussa. Paraguayssa ollessaan komissaari arvioi maan edistymistä ja haasteita ja keskustelee tulevan EU: n kehitysyhteistyön painopisteistä.

Komissaari Piebalgs sanoi: "Olemme iloisia siitä, että olemme seuranneet Paraguayta joissakin sen viime vuosina tärkeimmissä uudistuksissa, kuten koulutuksessa, sosiaalisen suojelun politiikassa, köyhyyden vähentämisessä ja liiketoimintaympäristön parantamisessa. Nyt meidän on katsottava eteenpäin ja varmistettava, että tulevaisuus yhteistyössä otetaan huomioon Paraguayn kansan todelliset painopisteet ja se perustuu EU: n aikaisempiin toimiin. Olen vakuuttunut siitä, että keskustelut Asunciónissa uuden hallituksen kanssa ovat hedelmällisiä ja osoittavat meille tietä eteenpäin. "

Suhteet ja yhteistyö EU: n ja Paraguayn välillä ovat tiivistyneet viime vuosina paitsi kehitysyhteistyössä ja kaupassa myös vuoropuhelun avulla, jonka tarkoituksena on edistää yhteisiä arvoja ja periaatteita. EU: n vaalitarkkailuvaltuuskunnan lähettäminen Paraguayhin 21. huhtikuuta 2013 pidettäviin yleisiin vaaleihin - mikä johti presidentti Cartesin ja varapuheenjohtaja Juan Afaran valintaan - samoin kuin EU: n edustuston päällikön nimittäminen ensimmäistä kertaa. Asuncionissa sijaitsevat asiat ovat signaaleja EU: n sitoutumisesta lujittaa suhteitaan Paraguayssa.

Mainos

Uuden presidentin ja varapuheenjohtajan virkaanastujaistilaisuuksiin osallistumisen lisäksi komissaari Piebalgs tapaa Paraguayn viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan edustajien kanssa keskusteluja Paraguayn haasteista ja prioriteeteista tulevina vuosina. Komission jäsen Piebalgs vierailee myös kahdessa EU: n rahoittamassa kehityshankkeessa koulutuksen ja sosiaalisen kehityksen aloilla, jotka ovat kaksi EU: n avun pääalaa Paraguayssa.

Tausta

EU kahdenvälistä tukea Paraguay vuosina 2007-2013 määriä € 130 miljoonan kehitysyhteistyön rahoitusvälineen (DCI). Tärkeimpiä yhteistyöhön kuuluu:

Mainos
  • Koulutus EU: n tuella Paraguayn koulutuspolitiikalle
  • köyhyyden vähentäminen tukemalla Paraguayn sosiaalisen kehityksen politiikkaa, ja
  • taloudellinen yhdentyminen, edistämällä kehittäminen ja monipuolistaminen Paraguayn talous, sekä paikallisesti että suhteessa kansainvälisille markkinoille.

Paraguay on myös mukana kaikissa temaattiset ja alueellisten ohjelmien Latinalaisessa Amerikassa, merkittävin osallistumisen ollessa koulutuksessa, jossa yli 20 Korkeakoulut osallistuvat akateemisessa yhteistyöhankkeisiin tuetaan Alfa-ohjelman; sosiaalinen koheesio on merkittäviä vaikutuksia Paraguayn EUROsociAL liittyvät sosiaalipolitiikkaan (työ, tasapuolinen pääsy terveyspalveluihin, vero- koulutus); uusiutuvien energialähteiden 45 etäisiä yhteisöjä Paraguay sai aurinkosähkö sarjat antaa energiaa peruspalvelujen; ja ilmastonmuutos investointihankkeita tuetaan puitteissa Latinalaisen Amerikan investointiväline (LAIF).

Kiitos EU tuki viime vuosien aikana yli 70 koulua on kunnostettu, noin 3400 opettajat on koulutettu ja kattavuus koulun tarjonta sarjat on laajentunut 32% vuonna 2008 ja 100% vuonna 2012. Alalla sosiaalisen suojelun EU: n tuki annettiin parantaa juomavettä yli 28000 ihmisiä ja on lisännyt edunsaajien määrä ehdollisen käteissiirron ohjelman 19000 perheiden 2008 ja 90570 in 2012.

Lisätietoja:

EU-Paraguay suhteet.

Union tarkkailla vaalien Paraguayn 21 Huhtikuu 2013.

Verkkosivusto EuropeAid kehitys- ja yhteistyö DG.

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa