Liity verkostomme!

Talous

£ 65 miljoonaa Euroopan investointipankki taustatukea Bathin yliopiston kampuksella

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Bath-yliopiston kirjastoEuroopan investointipankki (EIP) on sopinut myöntävänsä 65 miljoonaa puntaa uusien akateemisten rakennusten ja opiskelija-asuntojen rahoittamiseen sekä merkittävän ohjelman Bathin yliopiston opetus- ja tutkimuslaitosten kunnostamiseksi. Tämä Euroopan pitkäaikaisen lainanantolaitoksen pitkäaikainen laina on ensimmäinen tuki Ison-Britannian korkeakouluopetukselle uuden virtaviivaisen lainaohjelman puitteissa, jonka tarkoituksena on parantaa alan luotonantoa.

EIP: n laina tukee yliopiston pääomasijoitusohjelmaa Bathin yliopiston kampuksen kehittämiseksi ja olemassa olevien rakennusten kunnostamiseksi. Aloite tukee investointeja uusiin opetus- ja opiskelija-asuinrakennuksiin, ja sen yleistavoitteena on laajentaa ja parantaa tutkimuksen ja opetustilojen laatua paikan päällä.

"Merkittävät uudet investoinnit Bathin yliopiston kampukselle hyödyttävät tulevia opiskelijasukupolvia ja lisäävät koulutusta ja tutkimusta. Euroopan investointipankki on tyytyväinen voidessaan tukea tätä sijoitusohjelmaa ja pitää tätä lippulaivahanketta vertailukohtana virtaviivaistettaville lainoille korkeakouluille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä projekti osoittaa sitoutumisemme pitkäaikaisiin investointeihin Ison-Britannian yliopistoihin ja autamme kehittämään koulutusinfrastruktuuria sekä Isossa-Britanniassa että kaikkialla Euroopassa. " sanoi EIP: n varapuheenjohtaja Jonathan Taylor.

Mainos

Varakanslerin sijainen professori Kevin Edge sanoi: "Jatkuva kykymme houkutella kirkkaimpia ja lahjakkaimpia opiskelijoita ja henkilökuntaa yliopistooni tarkoittaa, että voimme kohdata tulevaisuuden hyvin luottavaisin mielin. Tulevaisuuden mielessä jatkamme investointeja kampuksellemme. Tavoitteenamme on edelleen parantaa kykyämme tuottaa erinomaista opiskelijakokemusta ja korkealaatuista tutkimusta. "

Uusia rakennuksia suunnittelevat yliopiston ylläpitämät kehyskonsultit ja kaksi EU: n OJEU-prosessin kautta tehtävää suurta arkkitehtonista nimitystä, jotka ovat lähellä valmistumassa. Suunnitelmat ovat vähintään B: n energiatehokkuustodistus (EPC) ja A: n tavoite uusille ja kunnostushankkeille painottaen koko elinkaarikustannusten minimointia.

Pääohjelman rakennustyöt alkoivat aiemmin tänä vuonna ja niiden odotetaan valmistuvan vuoden 2016 loppuun mennessä. Rakennustöiden aikana työskentelee yli 1,600 henkilöä.

Mainos

EIP tunnustaa yliopistojen ja korkeakoulujen pitkäaikaiset investointitarpeet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja tulevina vuosina se pystyy tarjoamaan 200 miljoonaa puntaa vuodessa alan uudelle rahoitukselle. Bathin yliopiston uusi tuki on ensimmäinen laina uudessa virtaviivaistetussa lainaohjelmassa, jolla tuetaan investointeja Ison-Britannian yliopistoihin.

Viimeisten viiden vuoden aikana Euroopan investointipankki on tarjonnut 1.5 miljardia puntaa koulutusinvestointeihin Isossa-Britanniassa. Vuosina 2008--2013 Euroopan investointipankki myönsi yli 17 miljardin punnan lainoja 201 koulutushankkeeseen kaikkialla Euroopassa.

Muita EIP: n äskettäin rahoittamia lounaaseen suuntautuvia hankkeita ovat Southmeadin sairaala Bristolissa, South West Waterin investointi, uusi yhdistetty lämpö- ja voimalaitos Devonissa sekä uusi kaupunkien välinen liikkuva kalusto First Great Western -reiteillä.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa