Liity verkostomme!

Talous

Maatalouden mestari voitti vuoden 2013 Pembrokeshire FUW Countryside Business Award -palkinnon

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

kuvienPembrokeshiren maatilarakennusyrittäjä Richard Blethynin erinomainen työhenkisyys ja sitoutuminen paikallisten ihmisten palkkaamiseen on auttanut häntä saamaan tämän vuoden Walesin maanviljelijöiden liiton (FUW) Pembrokeshire Countryside Business Award -palkinnon.

Palkinto myönnetään 40-vuotiaille tai sitä nuoremmille henkilöille, jotka ovat kehittäneet oman maaseudulla toimivan liiketoimintansa ja joka on tai on ollut aktiivisesti mukana Pembrokeshire YFC: ssä joko jäsenenä, entisenä jäsenenä, klubin johtajana tai kouluttajana.

Blethyn, 36, Gellistä, Hebronista, Whitlandista, oli viettänyt kymmenen vuotta työskennellessään maatalouskoneiden ja traktoreiden korjausyrityksessä, kun hän tunnusti mahdollisuuden aloittaa oman yritystoiminnan maatilojen rakentamisessa ja perustaa RB Farm Services.

Mainos

Vuodesta 2002 lähtien hän toteutti pieniä projekteja paikallisilla maatiloilla ja sai pian hyvän maineen ja kasvatti liiketoimintaa. Hän toteuttaa nyt pieniä ja suuria maatilakehityksiä kaikkialla Pembrokeshiressä ja on nyt kasvanut laajan asiakaskunnan.

Yhdessä toimiston johtajan vaimonsa Kimin ja viiden kokopäiväisen ja joidenkin kausihenkilöstön kanssa hän on erikoistunut maatilojen rakentamiseen kaikilla osa-alueilla, ja pääpaino on maitosektorilla.

Yhtiö rakentaa säilörehukaivoja, lietelantoja ja kaikenlaisia ​​karja-asuntoja kopeista irtoihin ja varastointirakennuksia.

Mainos

"Meillä on myös laajamittaisia ​​meijeripaloja, mukaan lukien pyörivä muotoilu, joista osa on tyypiltään suurimpia Euroopassa", Blethyn sanoi.

"Liikemiehenä tunnistan sekä suurempien että pienempien maatilojen menestymisen tarpeen, koska molemmat ovat ratkaisevan tärkeitä yritykseni menestymiselle. Toivon jatkuvan menestyksen liiketoimintani kehittämisessä tarjoamaan työtä tulevaisuudessa omalle perheelleni ja kaikille nykyisille työntekijöillemme, alihankkijoillemme ja käyttämillemme paikallisille yrityksille, jotka kaikki luottavat menestyviin maanviljelijöihin, jotka jätetään usein huomiotta. " hän lisäsi.

Hän liittyi Clynderwen YFC: hen 14-vuotiaana ja kilpaili juniorivarastojen tuomaristossa, sai palkintoja henkilökohtaisesti ja joukkuekilpailuissa ja kiinnitti erityistä kiinnostusta naudanlihan roduihin. Hän kilpaili ja nautti osallistumisesta draamakilpailuihin ja edusti Pembrokeshirea Royal Welsh Show -tapahtumassa Welsh Black -osakkeen tuomaristossa.

Vanhempana jäsenenä hänellä oli puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja rahastonhoitajan tehtäviä, ja hän edusti myös lääniä miimikko-, musiikki- ja metsätalouskilpailuissa sekä muunnetussa miekkailukilpailussa Royal Welsh Show'ssa.

"Olen erittäin ylpeä Clynderwen YFC: n entinen jäsen, joka on aina valmis antamaan takaisin klubille, kun he tarvitsevat apua, koska YFC-liike on antanut minulle suuren askeleen eteenpäin ammatillisessa elämässäni, antaen minulle suuria taitoja ja nousta ylös ja mennä menestyä ”, hän lisäsi.

Tuomarit, Pembrokeshire-näyttelyn presidentti Michael Davies, Barclays Bankin maatalouden johtaja John Jones ja FUW-maankäytön sekä parlamentin valiokunnan edustaja Dafydd Williams olivat erittäin vaikuttuneita valittavien ehdokkaiden korkeatasoisuudesta ja heillä oli erittäin vaikea aika yrittää päättää voittajasta.

"Etsimme osallistujia monilta ihmisiltä, ​​mukaan lukien ne, jotka harjoittavat omaa maatalouttaan, jotka tarjoavat palvelua maatalousalalle tai jotka ovat aloittaneet maaseudulla toimivan yrityksen, kuten kakkujen valmistus, sähköpalvelut, käsityöt tai musiikin opetus - luettelo on loputon ”, sanoi Williams.

"Palkintoa luovuttaessamme toivomme esiin upean työn, jota nuoret tekevät pitääkseen Pembrokeshiren maaseutualueet eloisina ja taloudellisesti aktiivisina paikkoina", hän lisäsi.

"Meistä oli erittäin rohkaisevaa, että kaikki ehdokkaat tarjosivat työllistymismahdollisuuksia muille nuorille heidän paikkakunnallaan, mikä tuo valtavia taloudellisia etuja maaseudulle", sanoi Williams.

"Vaikka kaikilla ehdokkailla oli menestyvä kasvava liiketoiminta, yksi asia, joka todella erotti Richardin ja teki meille todella suuren vaikutuksen, oli hänen työnsä eettisyys, jonka hän juurrutti myös kaikkiin työntekijöihinsä.

"Hän on varmistanut, että hänellä on hyvä työ- ja yksityiselämän tasapaino, joten huolimatta kovasta työstä edelleen melko uuden liiketoimintansa kehittämisessä, hän myös varmistaa, että viettää aikaa nuoren perheensä kanssa.

"Richard varmistaa myös, että hänen työntekijöillään on laadukasta aikaa viettää perheensä kanssa, mikä oli mielestämme ratkaisevan tärkeää minkä tahansa yrityksen menestykselle, mutta myös melko harvinaista maatalousalalla", lisäsi Williams.

Palkinto luovutettiin tiistaina 16. elokuuta klo 13 presidentin paviljongissa Pembrokeshiren piirikunnan näyttelyssä.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa