Liity verkostomme!

Talous

"Esiin nousevat erot ... Venäjä ei ole liikkunut", Obama sanoo

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Roosinpohjantie 121012Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on sanonut, että vaikka Amerikka ja Venäjä ovat edistyneet paljon ja ovat työskennelleet yhdessä monien tärkeiden asioiden suhteen viimeisten neljän vuoden aikana, maiden välillä on "uusia eroja", mutta lisäsi, että molemmilla oli vielä tilaa työskennellä yhdessä ".

Valkoisessa talossa 9. elokuuta antamassaan ilmoituksessa Obama myönsi, että vaikka hän osallistuu 20 (G20) ryhmän huippukokoukseen Pietarissa, Venäjällä 5. – 6. Syyskuuta, hän ei tapaa erillisessä huippukokouksessa Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Muutos seurasi Venäjän päätöstä myöntää turvapaikka Edward Snowdenille, yhdysvaltalaiselle kansalaiselle, joka on vuotanut luokiteltuja tietoja Yhdysvaltain hallituksesta, sekä kahden hallituksen välisiä eroja Syyrian konfliktissa ja ihmisoikeuskysymyksissä, mukaan lukien äskettäinen Venäjän lainsäädäntö, jossa rangaistaan ​​homoja ja lesboja.

Mainos

"Päätös olla osallistumatta huippukokoukseen ei ollut pelkästään herra Snowdenin ympärillä, se liittyi siihen, että Venäjä ei rehellisesti sanoen ole edennyt monissa asioissa, joissa uskomme voivamme edistyä jonkin verran. Ja niin emme pidä sitä tiukasti rankaisevana ”, Obama sanoi.

Viimeisten neljän vuoden aikana "on tehty paljon hyvää työtä, joka tulee jatkossakin jatkamaan", hän sanoi ja viittasi vuoden 2011 uuteen START-sopimukseen, joka vähentää myös molempien maiden ydinvarastoja. Venäjän apuna kansainvälisten joukkojen toimittamisessa Afganistaniin. Hän mainitsi myös hallinnon vuonna 2012 tekemän työn auttaakseen Venäjää liittymään Maailman kauppajärjestöön.

Samaan aikaan "eroja on vain, emmekä pysty peittämään niitä kokonaan", hän sanoi.

Mainos

Yhdysvallat arvioi "missä suhde voi edistää Yhdysvaltojen etuja ja lisätä rauhaa, vakautta ja vaurautta ympäri maailmaa", Obama sanoi.

"Missä se voi, jatkamme heidän kanssaan työskentelyä; missä meillä on eroja, sanomme niin selvästi ”, presidentti sanoi.

Hän kehotti Venäjän johtajia vastustamaan "nollasummapelinä" muotoiltujen asioiden muodostamista, missä se, mikä on hyväksi yhdelle maalle, on huono toiselle, ja miettivät, mihin he haluavat viedä Venäjän tulevaisuudessa.

"Luulen, että jos he odottavat 21-lukua eteenpäin ja kuinka he voivat edistää talouttaan ja varmistaa, että joitain terrorismin vastaisia ​​yhteisiä huolenaiheitamme hoidetaan tehokkaasti, uskon, että voimme työskennellä yhdessä", hän sanoi.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa