Liity verkostomme!

Talous

Komissio määrää saksalaisen telealan sääntelyviranomaisen vastaamaan kiinteiden liittymien hinnoitteluohjelmaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

BNetzA-Breitband-kiusaajaEuroopan komissio on jälleen pyytänyt Saksan telealan sääntelyviranomaista (BNetzA) muuttamaan tai peruuttamaan ehdotuksensa kiinteiden liittymämaksujen (FTR) asettamisesta kolme kertaa (300%) korkeammaksi kuin jäsenvaltioiden keskiarvot, jotka noudattavat EU: n televiestinnän suositeltua lähestymistapaa. sääntöjä. Tämä pyyntö tulee kolmen kuukauden tutkimuksen jälkeen, jonka aikana Saksan sääntelyviranomainen ei ole esittänyt vakuuttavia syitä ehdotukselleen.

Lopetusmaksut ovat hintoja, jotka televerkot veloittavat toisiltaan puheluiden toimittamisesta verkkojen välillä, ja maksut sisältyvät viime kädessä kuluttajien ja yritysten maksamiin puheluihin. BNetzA: n ehdotuksen mukaan kiinteät liittymishinnat vaihtelevat 0.0025 eurosta / minuutti (ruuhka-aikoina) 0.0036 euroon / minuutti (ruuhka). Operaattorit maissa, jotka noudattavat EY: n suositusta, maksavat keskimäärin 0.001 euroa / minuutti.

Hintaero syntyy operaattoreiden ja lopulta kuluttajien kustannuksella jäsenvaltioissa, joista puhelut alkavat. Komissio uskoo, että BNetzA luo esteitä sisämarkkinoille, jos se ei noudata suositeltua laskentamenetelmää.

Mainos

Komission varapuheenjohtaja Neelie Kroes totesi: "EU: n televiestintäsäännöissä vaaditaan jäsenvaltioita edistämään kilpailua, suojelemaan EU: n kuluttajien etuja ja edistämään sisämarkkinoita. En voi hyväksyä näiden periaatteiden ja tavoitteiden vastaista lähestymistapaa liittymämaksujen asettamiseen."

BEREC, Euroopan telealan sääntelyviranomaisten elin, on ilmaissut tukensa komission kannalle. Saksan sääntelyviranomaiselle osoitetussa suosituksessa sitä vaaditaan joko peruuttamaan ehdotuksensa tai muuttamaan sitä, jotta se olisi yhdenmukainen komission suositteleman lähestymistavan kanssa. Jos BNetzA ei noudata komission suositusta, komissio harkitsee asianmukaisia ​​oikeudellisia toimia.

EU: n televiestintäsäännöissä vaaditaan jäsenvaltioita edistämään kilpailua ja kuluttajien etuja EU: ssa sekä yhtenäismarkkinoiden kehitystä. Televiestinnän puitedirektiivin 7 artiklassa vaaditaan kansallisia televiestinnän sääntelyviranomaisia ​​ilmoittamaan asiasta komissiolle, Euroopan sähköisen viestinnän sääntelyviranomaisten elimelle (BEREC) ja muiden EU-maiden televiestinnän sääntelyviranomaisten kanssa toimenpiteistä, jotka ne aikovat ottaa käyttöön markkinaongelmien ratkaisemiseksi. Jos komissiolla on huolta ehdotusten yhteensopivuudesta EU: n lainsäädännön kanssa, se voi aloittaa perusteellisen tai ns. Toisen vaiheen tutkimuksen puitedirektiivin 7 a artiklan nojalla. Sitten sillä on kolme kuukautta aikaa keskustella asiaankuuluvan sääntelyviranomaisen kanssa tiiviissä yhteistyössä BERECin kanssa siitä, miten ehdotusta muutetaan EU: n lainsäädännön mukaiseksi. Jos tämän tutkimuksen lopussa kansallisten sääntelyviranomaisten sääntelykäytännöissä on edelleen eroja korjaustoimenpiteiden suhteen, komissio voi hyväksyä muita yhdenmukaistamistoimenpiteitä, joissa komissio voi vaatia kyseistä kansallista sääntelyviranomaista muuttamaan tai peruuttamaan ehdotetun toimenpiteensä.

Mainos

BNetzA: lle osoitettu komission suositus on tässä julkaistut.

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

Euroopan unionin huippukokouksissa

EU: n ja Yhdysvaltojen välinen kauppa- ja teknologianeuvosto johtaa arvopohjaista maailmanlaajuista digitaalista muutosta

Julkaistu

on

- ohjelman käynnistämisen jälkeen Kauppa- ja teknologianeuvosto (TTC) EU: n ja Yhdysvaltojen huippukokouksessa kesäkuussa komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin toimesta EU ja Yhdysvallat ilmoittivat 9. syyskuuta Pittsburghissa Pennsylvaniassa 29. syyskuuta 2021 pidettävän ensimmäisen kokouksensa yksityiskohdista. Sen puheenjohtajina toimivat Euroopan komission varapuheenjohtajat Margrethe Vestager ja Valdis Dombrovskis sekä Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken, kauppaministeri Gina Raimondo ja kauppaedustaja Katherine Tai.

TTC: n puheenjohtajat julistivat: ”Tämä EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknologianeuvoston (TTC) avajaiskokous merkitsee yhteistä sitoutumistamme transatlanttisen kaupan ja investointien laajentamiseen ja syventämiseen sekä 21-luvun talouden sääntöjen päivittämiseen. Yhteisten demokraattisten arvojemme ja maailman suurimman taloussuhteen pohjalta olemme työskennelleet kovasti huippukokouksen jälkeen löytääksemme alueet, joilla voimme toteuttaa konkreettisia toimia varmistaaksemme, että kauppa- ja teknologiapolitiikka tuottaa kansallemme. TTC: n yhteydessä sekä EU että Yhdysvallat ovat sitoutuneet ja odottavat vahvaa ja jatkuvaa sitoutumista monenlaisten sidosryhmien kanssa varmistaakseen, että tämän yhteistyön tulokset tukevat laajapohjaista kasvua molemmissa talouksissa ja ovat yhteisten arvojemme mukaisia . ”

TTC: n kymmenen työryhmää käsittelee erilaisia ​​haasteita, mukaan lukien yhteistyö teknologian standardien, globaalin kaupan haasteiden ja toimitusketjun turvallisuuden, ilmaston ja vihreän teknologian, tieto- ja viestintätekniikan turvallisuuden ja kilpailukyvyn, tiedonhallinnan ja teknologian alustojen, turvallisuutta uhkaavan teknologian väärinkäytön ja ihmisoikeudet, vientivalvonta, investointien seulonta sekä digitaalisten teknologioiden käyttö ja käyttö pienillä ja keskisuurilla yrityksillä. Koko lausunto on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa