Liity verkostomme!

Talous

Saksa haluaa saada aikaan pankkiliiton

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Brysselin kirjeenvaihtaja

ECOGERMANYBANKING

Tänään Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schaeuble sanoi, että Eurooppa saa pankkiunionin tielle nopeasti nykyisten Euroopan unionin sopimusten perusteella sen sijaan, että odottaisi sopimusmuutoksia.

Mainos

"Se on ensisijainen hanke", Schaeuble kertoi Berliinin yliopiston auditoriossa puhuen ranskalaisen kollegansa Pierre Moscovicin rinnalla.

Schaeuble sanoi, että Eurooppa tarvitsi institutionaalisia muutoksia keskipitkällä aikavälillä, mutta ei voinut odottaa sitä nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi.

"Meidän on hyödynnettävä se parhaalla mahdollisella tavalla nykyisten sopimusten perusteella, ja jos emme onnistu saavuttamaan asioita institutionaalisesti, teemme työtä hallitusten tai jopa kahdenvälisesti."

Mainos

Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schaeuble sanoi olevansa huolestunut Saksan imagosta Euroopassa, kun hän ilmoitti olevansa valmis kuuntelemaan muita pyrkimyksistä voittaa alueen taloudelliset ongelmat.

Schaeuble, joka puhui tänään Berliinin opiskelijoille ranskalaisen valtiovarainministerin Pierre Moscovicin rinnalla, sanoi, että molemmat ovat yhtä mieltä pankkiunionin nopeuttamisen tarpeesta ja että yhdelläkään maalla ei ole monopoliasemaa Euroopan ongelmien ratkaisemisessa. On "hyvä", että saksalaiset osoittavat myötätuntoa Etelä-Euroopan maita kohtaan, jotka kärsivät ennätyksellisestä nuorisotyöttömyydestä, Schaeuble sanoi.

"Näin ei ole Euroopassa, ei koskaan, että jotkut tietävät kaiken ja toiset eivät", Schaeuble sanoi. ”Se on kaikki väärin. Saksa voi oppia paljon muista maista, ja meidän täytyy. " Hän ja Moscovici "työskentelevät sen suhteen, kuinka voimme hyötyä toistensa kokemuksista", Schaeuble sanoi.

Ministerit puhuivat tapahtumassa Saksan ja Ranskan välisestä taloudellisesta yhteistyöstä osana 50 vuoden toisen maailmansodan jälkeisen sovinnon seremonioita. Moscovici totesi, että velkakriisin aikaisen politiikan on kallistuttava kasvun tukemiseen ja pois säästöistä, mutta sanoi, että Eurooppa perustuu kompromissiin ja hylkäsi Saksan "karikatyyrit".

Schaeuble sanoi, että pankkiunioni on "ensisijainen hanke" lähikuukausina "ja me siirrämme sen nopeasti eteenpäin", kuten Moscovici oli kannattanut. Vaikka läheisempi taloudellinen ja poliittinen yhdentyminen voi viime kädessä vaatia muutoksia Euroopan unionin sopimukseen, niin ei toistaiseksi ole, hän sanoi.
"Tietysti tarvitsemme myös institutionaalisia muutoksia keskipitkällä aikavälillä", Schaeuble sanoi. "Mutta tietysti emme voi odottaa, kun otetaan huomioon Euroopassa vallitseva hitaus, kunnes saavutamme perussopimusten muutokset nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi. Siksi meidän on tehtävä parhaamme voimassa olevien sopimusten perusteella. "

 

Anna van Densky

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa