Liity verkostomme!

NATO

Joint Forces Command Napoli aloittaa Naton harjoituksen Noble Jump 23

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Osoittaen Naton sitoutumista Naton alueen jokaisen sentin puolustamiseen, VJTF:n (Very High Readiness Joint Task Force) osat ovat aloittaneet lähettämisensä Sardiniaan, ITALIAAN. Harjoitus Noble Jump 23 korostaa Naton valmiuksia operatiivisella ja taktisella, suoralla ja komentopostilla, joka päättyy Joint Allied Powers Demonstration Day (JAPDD) -tapahtumaan, joka esittelee Naton sodantaistelukykyjen valmiutta.

Tämä pitkään suunniteltu harjoitus Joint Forces Command Napolin (JFC Naples) komennossa täyttää liittoutuneiden voimavarjojen Euroopan korkeimman päämajan asettamat vaatimukset harjoittaa VJTF:ää NATOn valmiusjoukkojen johtajina.

NATO Response Force (NRF) on teknisesti edistynyt, monikansallinen joukko, joka koostuu maa-, ilma-, meri- ja erikoisoperaatiojoukkojen osista, jotka voidaan ottaa käyttöön nopeasti. Se tarjoaa kollektiivista puolustusta ja nopean sotilaallisen vastauksen esiin nouseviin kriiseihin. Lisäksi se voi suorittaa rauhantukioperaatioita, suojella kriittistä infrastruktuuria ja tukea katastrofiapua.

Sardiniaan saapuu noin 2,200 XNUMX sotilasta liittoutuneista maista Saksasta, Norjasta, Alankomaista, Tšekin tasavallasta ja Luxemburgista. Harjoituksen isännöi Italia.

”Noble Jump 23 -harjoitus osoittaa, että Nato on yhtenäinen, valmis ja halukas puolustamaan liittolaisia. Tässä NRF osoittaa olevansa uskottava sotilaallinen vaihtoehto: se on ilmoitus päättäväisyydestämme ja kyvystämme. sanoi Yhdysvaltain laivaston kapteeni William Urban, julkisten asioiden johtaja JFC Naples.

Vuonna 2002 perustettu NRF tarjoaa Natolle uskottavan, nopeasti käyttöön otettavan sotilaallisen vaihtoehdon vastata uusiin kriiseihin, mikä tukee periaatetta Kollektiivinen puolustus.

NRF:n johto vaihtuu vuosittain operatiivisen tason Naton päämajan JFC Naplesin ja JFC Brunssumin välillä. JFC Naples on ottanut NRF:n johtajuuden vuodelle 2023.

Mainos

Harjoituksen aikana medialle on mahdollisuus seurata koulutusta ja mediaorganisaatiot voivat hakea kutsua Noble Jump 23:n finaaliin JAPPD live fire and VIP -tapahtumaan 12.

Lisätietoja ja akkreditointi tähän harjoitukseen saat ottamalla yhteyttä: [sähköposti suojattu]

#NobleJump23

#VJTF23

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa