Liity verkostomme!

Puolustus

Yhdysvaltain puolustusteollisuus osoittaa vahvaa tukea eurooppalaisille liittolaisille Puolan puolustusmessuilla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Suuri joukko johtavia yhdysvaltalaisia ​​puolustusalan valmistajia tulee esittelemään MSPO:ssa 6.-9. syyskuuta Puolan Kielcessä esittelemään kaikkia tuotteita ja palveluita, joita ne voivat tarjota yhdysvaltalaisille liittolaisille, jotka haluavat parantaa turvallisuuttaan.

USA Partnership Pavilion MSPO:ssa järjestetään 20th vuonna ammattimaisen tapahtumanjärjestäjän Kallman Worldwiden toimesta tiiviissä yhteistyössä useiden valtion virastojen kanssa, mukaan lukien Yhdysvaltain puolustus-, kauppa- ja valtionministeriö.

Ilmoittaessaan paviljongin Kallman Worldwide -johtaja ja toimitusjohtaja Tom Kallman sanoi: "Nyt eurooppalaiset liittolaisemme odottavat enemmän kuin koskaan Yhdysvaltain puolustusteollisuudelta huipputeknologiaa, jota he tarvitsevat säilyttääkseen laadullisen etunsa mahdollisiin vastustajiin nähden."

Hän jatkoi: "Olemme ylpeitä yhdysvaltalaisista yrityksistä, jotka ovat astuneet eteenpäin liittyäkseen USA:n kumppanuuspaviljongiin MSPO:ssa, ja kutsumme avoimen kutsun valtion virkamiehille ja mahdollisille yksityisen sektorin liikekumppaneille kaikkialta Euroopasta vierailemaan näyttelyssä. ”

Kallmanin mukaan: "Monet Paviljongissa näytteillepanoyritykset tuovat markkinoille uusia tuotteita ja palveluita MSPO:ssa ja ovat innokkaita solmimaan uusia kumppanuuksia." Esimerkkinä hän mainitsee ExecDefense USA:n, joka sijaitsee paviljongissa Booth #F-15:ssä ja lanseeraa FreshTac Full Face Gas Maskin MSPO:ssa ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokeilla maskia. Tämä tuote on yksi ExecDefense USA:n uusimmista taktisista kaasunaamarituotteista, ja sen tarkoituksena on auttaa suojaamaan erilaisilta NBC- ja CBRN-kemiallisilta ja ilmassa leviäviltä uhilta, jotka aiheuttavat erittäin korkeaa demobilisaatiotasoa sotilaallisten taistelutoimien ja lainvalvontatoimien aikana.

Paviljongissa toimii myös BlackBar Engineering (#F-25), Boeing (#F-22, #F-18), General Dynamics (#F-6) ja PEI-Genesis (#F-27) yhdessä 22:n kanssa. muut yhdysvaltalaiset näytteilleasettajat. Tapahtumassa on laaja valikoima amerikkalaisia ​​ilmanäytöksiä, mukaan lukien Boeingin AH-64 Apache - ZF-11, BELLin AH-1Z Viper - ZG-21 ja UH-1Y Venom - ZG-21, ja Abrams - ZG-40, General Dynamics Land Systems.

Team USA sisältää myös kolme mukautettua Kallmanin Creative Services -palvelua, mukaan lukien General Dynamics (#F-6), Kratos Defense & Security Solutions (#F-14) ja Ford Global Fleet Sales (#F-8).

Mainos

MSPO on Euroopan kolmanneksi suurin puolustusteollisuuden messu, jonka järjestää Puolan puolustus- ja turvallisuustaloutta Puolan puolustus- ja turvallisuustaloutta edistävä puolustusministeriö (MND) Targi Kielcen kautta yhteistyössä valtion ja yksityisen sektorin sidosryhmien kanssa. Sen 29th painos isännöi 400 yritystä 28 maasta 20,629 10,701 neliömetrillä näyttelytilaa, ja siihen osallistui 41 31 vierailijaa ja vierasta 27 maasta sekä XNUMX ulkomaista delegaatiota XNUMX maasta. Tänä vuonna sen odotetaan houkuttelevan entistä enemmän yleisöä nelipäiväisen näyttelyn aikana.

Lisätietoja Yhdysvaltain ohjelmasta MSPO 2022:ssa, Klikkaa tästä.

Fyysisen läsnäolon lisäksi nelipäiväisessä tapahtumassa USA Partnership Pavilionin näytteilleasettajat ovat esillä osoitteessa Sourcehere.com – USA Partnership Pavilion Exhibitor Directory -hakemiston digitaalisessa kodissa. Digitaalisessa hakemistossa on haettavissa oleva Pavilion-tietokanta interaktiivisilla työkaluilla, joiden avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä näytteilleasettajiin ennen näyttelyä, sen aikana ja sen jälkeen. Rekisteröidy tänään ja ota yhteyttä yhdysvaltalaisiin näytteilleasettajiin osoitteessa Sourcehere.com.

TIETOJA KALLMAN WORLDWIDE, INC.

Vuonna 1963 perustettu tapahtumajärjestäjä Kallman Worldwide luo ainutlaatuisia mahdollisuuksia yhdysvaltalaisille yrityksille vahvistaa liikesuhteita ympäri maailmaa maksimoimalla vaikutuksensa kansainvälisillä messuilla ja digitaalisten verkkotapahtumien kautta. lippulaiva USA:n kumppanuuspaviljongin kanssa; päästä päähän näytteilleasettajapalvelut; räätälöidyt osastorakennus- ja luovat palvelut; Yritysvierailu- ja verkostoitumisohjelmissa Kallman on auttanut yli 10,000 1,500 yritystä ja tehnyt yhteistyötä useiden järjestöjen ja valtion virastojen kanssa yli 46 XNUMX alan ja ammattitapahtumassa XNUMX maassa. Yritys on Yhdysvaltain kauppaministeriön strateginen kumppani ja ylpeä Presidentin “E”- ja “E*”-palkintojen saaja yhtiön aktiivisesta roolista Yhdysvaltojen viennin tukemisessa ja jatkuvasta tunnustuksesta merkittävistä viennin edistämistoimista. Kallman Worldwiden pääkonttori sijaitsee Waldwickissä, New Jerseyssä, ja sillä on satelliittitoimistot Washington DC:ssä ja Houstonissa, Texasissa. Sillä on myös Latinalaisen Amerikan toimisto Santiagossa Chilessä ja toimistot Lontoossa Isossa-Britanniassa ja Sydneyssä Australiassa. Lisätietoja, Klikkaa tästä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa