Liity verkostomme!

Sliders

Citizen Journalism Slider

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Sliders

Testi

Julkaistu

on

By

Continue Reading

Sliders

Testi Hidden

Julkaistu

on

By

TestHiddenn

Mainos

Continue Reading

Kiina

Taiwan tekee läpimurron

Julkaistu

on

stock-kuvamateriaalia-hd-kuvamateriaalia-of-a-kaksimoottorinen-jet-plane-lasku-off-keskus-in-siluetti-vastaan-an-tummansininen-nightresize

Se on yksi Yhdistyneiden Kansakuntien hämärämpiä aseita, mutta Kansainvälinen siviili-ilmailujärjestö on paikka läpimurtoon vuosikymmeniä kestäneessä kilpailussa Kiinan kommunistien ja Taiwanin nationalistien välillä. ICAO kokoontuu Montrealissa kokouksen, jonka on tarkoitus kestää lokakuuhun 4. Ja ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun YK potkaisi Chiang Kai-shekin Taiwanista sijaitsevan Kiinan tasavallan 1971: ssä, paikalla on taiwanilainen edustaja.

Taiwanille, joka on jo pitkään tottunut kansainväliseen eristykseen, tämä on merkittävä kehitys. Saarella on diplomaattisuhteet vain 23-maat. Merkittävin on Vatikaani, joka on pitkään ollut ristiriidassa Kiinan kansantasavallan kanssa kommunistisen hallituksen vihollisuudesta katolisen kirkon suhteen. Muut hallitukset, jotka tunnustavat Taiwanin, ovat köyhiä ja pieniä, pääasiassa Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla sekä muutama Afrikassa ja Oseaniassa.

Mainos

Taiwanilaiset ovat yrittäneet vuosia irtautua diplomaattisesta eristyksestään ja ovat kohdistuneet ICAO: hon. Taiwanin menestys, joka voitti ”kansainvälisen tuen Taiwanin tarkoituksenmukaiselle osallistumiselle, on erittäin arvostettu” Liikenneministeri Yeh Kuang-Shih kirjoitti sarakkeessa Ilmailuviikko. “Taiwan on pyrkinyt monien vuosien ajan osallistumaan ICAO: han. Kehotuksemme osallistua organisaatioon on tunnustettu ympäri maailmaa. "

Mistä syystä DPP on varovainen. ICAO: n osallistuminen on todellakin Taiwanin oppositiossa toimivien Kiinan skeptikkojen takaisku, ei läpimurto. Taipei Times sanomalehtiEsimerkiksi DPP: n lainsäätäjä Lin Chia-lung ilmoitti surevan Kiinan roolia Taiwanin Montrealin debyytissä. ICAO: n presidentin lausunto "oli selkeä viesti kansainväliselle yhteisölle, että Taiwanin kutsujen osallistua kansainväliseen toimintaan on tapahduttava Kiinan läpi", Lin kertoi.

Samaan aikaan lentoliikenne osapuolten välillä kasvaa nopeasti. Vain 2008: ssä lennot voivat kulkea suoraan Taiwanin salmen toiselta puolelta toiselle tarvitsematta käydä Hongkongin ilmatilan läpi. Nyt niin monet ihmiset lentävät mantereen ja Taiwanin välillä, lentoyhtiöt vaativat lisää tilaa Kiinan lentokentillä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa