Liity verkostomme!

Euroopan investointipankki

Kyberturvallisuusyritys Siren kiihdyttää vauhtia Euroopan investointipankin 12 miljoonan euron tuella

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EIP tukee maailmanlaajuista rikollisuuden torjuntaa

Sireeni, tutkiva tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on pitää ihmiset, omaisuus ja verkostot turvassa, ilmoitti tänään saaneensa 12 miljoonaa euroa rahoitusta Euroopan investointipankki.

Ilmoitus tulee Sirenin ennätysvuoden takaa. Yritys raportoi 162 prosentin liikevaihdon kasvusta, se saavutti ensimmäisen patenttinsa neljällä lisävireillä, perusti upouuden pääkonttorin Galwayn innovaatioalueelle ja sai tunnustuksen Deloitte Technology Fast 50 yhtenä Irlannin nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Samana aikana Siren allekirjoitti useita kumppanuuksia tuodakseen asiakkailleen kattavamman valikoiman tietolähteitä ja erottuakseen markkinoilla yhtenä hakukokemuksena kaikista kolmansien osapuolien tiedoista. Uudet datakumppanuudet tarjoavat kaupallista riskiälyä, avoimen lähdekoodin älykkyyttä (OSINT), pimeän verkon älykkyyttä ja kyberuhkien tiedustelutietoa. Lisäksi Siren lanseerasi yhtiön uuden strategisten ja soveltavien projektien yksikön Siren Consultingin.

Data For Good

Siren tarjoaa edistyneen tiedustelualustan lainvalvontaviranomaisille ja organisaatioille, jotka vastaavat yleisen turvallisuuden ylläpitämisestä kaikkialla maailmassa. Sireenin avulla tutkijat voivat tehdä monimutkaisia ​​hakuja, järjestää tulokset visuaalisesti ja luoda edistyneitä raportteja jakaakseen havainnot ryhmiensä kanssa. Alustaa käyttävät myös suuret yritykset suojaamaan omaisuuttaan ja verkkojaan petoksia ja kyberuhkia vastaan.

Siren on tehnyt yhteistyötä yhdysvaltalaisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa Ihmiskaupan vastainen tiedustelualoite (ATII) ja Kansallinen lastensuojelutyöryhmä (NCPTF), joka käyttää patentoitua tekniikkaansa monimutkaisten tiedusteluongelmien ratkaisemiseen, ihmiskauppiaiden tunnistamiseen ja ihmiskaupan vähentämiseen.

Mainos

”On todellinen virstanpylväs, että Euroopan investointipankki on hyväksynyt Sirenin, ja olemme siitä erittäin kiitollisia. Sirenin kasvuvaiheessa olevalle yritykselle tämän suuruisen rahoituksen saatavuus ruokkii nopeita laajentumissuunnitelmiamme ja antaa meille mahdollisuuden tarjota monille useammalle organisaatiolle pääsyn ainutlaatuiseen teknologiaamme”, Sirenin toimitusjohtaja John Randles sanoi.

”Euroopan investointipankki on sitoutunut tukemaan kyberturvallisuusinnovaatioita ja nopeuttamaan huipputeknologian kehitystä parantaakseen kansalaisten turvallisuutta kaikkialla maailmassa. 12 miljoonan euron tuki Sirenille tehostaa tietojen analysointia ja tutkintaa ihmiskaupan torjumiseksi, lainvalvontaa ja petosten torjuntaa varten. sanoi Kris Peeters, Euroopan investointipankin varapääjohtaja.

Tämä uusin rahoitus tukee edelleen Siren-alustan kehittämistä Galwayn uudessa maailmanlaajuisessa T&K-keskuksessa, lisää henkilöstömäärää 50 % seuraavien kahden vuoden aikana, nostaa Siren-brändiä ja markkinoi Siren-ominaisuuksia laajemmalle maailmanlaajuiselle yleisölle. Ratkaisevaa on, että Siren pystyy tarjoamaan lisäarvoa asiakkaille erityisesti kyberuhkien tiedustelussa, operatiivisessa valvonnassa, talousrikollisuudessa sekä lainvalvonta- ja tiedustelupalveluissa. Vuonna 2019 Siren sai 10 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituksesta, jota johti Atlantin silta.

Tutkintatiedustelun kysyntä

Vuoden 2022 INTERPOLin maailmanlaajuisen rikossuuntauksen yhteenvetoraportti havaitsi, että sen maailmanlaajuisesti valvomat viisi rikostyyppiä ovat joko kestäneet tai kärjistyneet erityisesti maailmanlaajuisen pandemian myötä ja muodostavat edelleen vakavan uhan julkisten ja yksityisten tahojen ja toimijoiden turvallisuudelle ja hyvinvoinnille valtion virastoista ja yritysyrityksistä yksittäisiä kansalaisia. FBI:n mukaan murhien määrä nousi vuonna 2021 lähes 30 % vuodesta 2020, The suurin yhden vuoden lisäys koskaan tallennettu Yhdysvalloissa

Näiden väkivaltaisten rikosten trendien lisäksi synteettisten huumeiden salakuljetussyndikaatit laajentavat edelleen toimintansa laajuutta ja laajuutta. Tämä suuntaus on akuutein Five Eyes -maissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa. Kun otetaan huomioon näiden syndikaattien tietoisesti eritelty ja erittäin verkotettu luonne, Sirenin usean toimialueen datan yhdistämis- ja verkkokaavioiden luontiominaisuudet ovat tutkijoille välttämättömiä.

Sireenin avulla organisaatiot voivat lopettaa tapaukset nopeammin nopeuttamalla tutkimuksia ja helpottamalla pääsyä aiemmin yhdistämättömiin tietoihin. Organisaatiot voivat visualisoida, analysoida ja myöhemmin levittää tarkempia tietosuhteita koneen nopeudella ja mittakaavassa.

Taustatieto

Tietoja Euroopan investointipankista

- EIP tekee tiivistä yhteistyötä muiden EU:n toimielinten kanssa edistää Euroopan yhdentymistä, edistää EU:n kehitystä ja tukea EU:n politiikkaa yli 160 maassa ympäri maailmaa. Kautta EIB Global, perustettiin vuonna 2022 lisäämään kehitysrahoituksemme vaikutusta, autamme vastaamaan globaaleihin haasteisiin ja luomaan kasvua ja mahdollisuuksia kaikilla mantereilla. Viimeisen vuosikymmenen aikana EIP on myöntänyt yli 8 miljardia euroa pitkäaikaisiin investointeihin kaikkialla Irlannissa, mukaan lukien koulutukseen, energiaan, liikenteeseen, sosiaaliseen asumiseen, terveydenhuoltoon, maatalouteen ja vesihankkeisiin sekä pienyritysten ja yritysten tutkimus- ja kehitysinvestointeihin. .

Tietoja Sirenistä

Sireeni on täydellinen tutkintaratkaisu, joka suojaa ihmisiä, omaisuutta ja verkkoja. Siren yhdistää avoimen lähdekoodin, toimittajan ja turvaluokiteltujen lähteiden tiedot, jotta analyytikot ja tutkijat voivat analysoida riskejä, uhkia ja rikoksia kansallisen turvallisuuden, yleisen turvallisuuden, petosten ja vaatimustenmukaisuuden sekä kyberuhkien yhteisöille. Sirenin patentoitu tekniikka on ainutlaatuisesti hakupohjainen ja tarjoaa käyttäjälle helppokäyttöiset haku-, analytiikka-, visualisointi- ja raportointiominaisuudet kaikkien tietotyyppien tutkimuksiin kaikilla tietovolyymiasteikoilla.

Marraskuussa 2022 Sireeni sisällytettiin joukkoon Deloitte Technology Fast 50. Sireeni nimettiin a Gartner Cool Vendor analytiikka- ja datatieteen raportissa vuonna 2020. Lisätietoja on osoitteessa www.siren.io.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa