Liity verkostomme!

yrittäjyys

Euroopan suurimman nuorten yrittäjyystapahtuman voittajat paljastettiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

SYYSKUU 2022: MicroGreens on nimetty JA Europen Vuoden yritys -kilpailun voittajaksi yrityskategoriassa kilpaillessaan Euroopan parhaiden nuorten yrittäjien kanssa Gen-E 2022 -tapahtumassa, joka on Euroopan suurin yrittäjyysfestivaali. Sen sijaan ruotsalainen Noll Deponi, joka palvelee kierrätyskeskuksia jätteen vähentämiseksi, on tunnustettu innovatiivisimmaksi JA-yritykseksi.

 Aikana, jolloin Eurooppaan vaikuttavat erilaiset kriisit, inflaatio ja energian räjähdysmäiset hinnat, mutta samalla toipumassa COVID-19-kriisistä, Gen-E 2022 kokosi Euroopan 800 parasta nuorta yrittäjää Tallinnaan, Viroon, isännöi JA Estonia.

Yläasteen yrittäjien Vuoden yritys -kilpailun voittajat olivat seuraavat:

• 1. – MicroGreens (Kreikka) Microwondersin avulla Microgreens auttaa sinua kierrättämään ja kasvattamaan omaa superruokaasi. Luomalla täysin automatisoidun ilmastokammion mikrovihreiden kasvattamiseen, saat gourmet-aterian valmiiksi korjattavaksi vain 4 päivässä.

• 2. – Drinkhalm (Itävalta) on uusi tapa pakata juomia, tilaa säästävä ja muoviton. Juomajauheella täytetty paperipilli, joka on kääritty pakkaukseen, jota voi käyttää myös pillinä. Kuluttajat tarvitsevat vain vettä luodakseen poreilevan, virkistävän juoman, jossa on 7 hedelmäistä makua. 0 - 100 % makua vain 1.8 sekunnissa!

• 3. – Carducation (Saksa) on luonut korttipelin joukkuepelaajille pelastaakseen planeetan esteistä, taloudellisista rajoituksista ja luonnonkatastrofeista huolimatta.

NY:n Euroopan vuoden innovaatio -palkinnon yliopisto-ikäisille yrittäjille voittivat seuraavat: 

Mainos

• 1st - HearNprotect (UK) on korvansuojaimen malli, joka mahdollistaa melun kulkemisen korvan läpi ja tarjoaa lähes maksimaalisen kuulon ja suojaa samalla korvia.

• 2. - Arkai (Belgia - Flanderi) lanseerasi ensimmäisen tuotteensa; säädettävät rintaliivit nuorille naisille. Rintaliivit kasvavat teinien kanssa koosta 70A kokoon 90C ilman, että laatu heikkenee ajan myötä.

• 3. – Drug n Drop (Kreikka) loi täydellisen älykkään järjestelmän vanhentuneiden lääkkeiden hallintaan, joka pystyy keräämään ja käsittelemään tietoja integroitujen antureiden ja skannerien ansiosta.

• ZandZwiffer Hollannista voitti Vuoden Start Up -tittelin, koska hän on osoittanut elinkelpoisimman ja kestävimmän liiketoiminnan ratkaisullaan tietyöläisille, puutarhureille ja maansiirtoyrityksille.

JA Europe, joka järjesti suurimman eurooppalaisen Entrepreneuship-tapahtuman, on Euroopan johtava voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on omistautunut luomaan polkuja työllistyvyyteen, työpaikkojen luomiseen ja taloudelliseen menestykseen. Sen verkosto toimii yli 40 maassa, ja viime vuonna sen ohjelmat tavoittivat lähes 6 miljoonaa nuorta yli 100,000 140,000 yrittäjävapaaehtoisen sekä XNUMX XNUMX opettajan ja kouluttajan tuella.

JA Europen toimitusjohtaja Salvatore Nigro sanoi:

”Olemme iloisia voidessamme julkistaa NY:n Vuoden Yritys -kilpailun ja Yrityshaasteen tämän vuoden voittajat. Luomme tulevaisuutta juuri nyt yhdessä voittaneiden NY-opiskelijayrittäjien kanssa, jotka on valittu yli 370,000 XNUMX NY-nuoresta ympäri Eurooppaa. Joka vuosi opiskelijat eri puolilla Eurooppaa taistelevat siitä suunnittelemalla omia miniyrityksiään ja startup-yrityksiään kilpailemaan Gen-E:llä, Euroopan suurimmalla yrittäjyysfestivaalilla”, sanoo Salvatore Nigro, JA Europen toimitusjohtaja.

Hän jatkoi: ”Gen-E:ssä kysymme tämän päivän nuorilta, millaisen tulevaisuuden he luovat tuleville sukupolville. Tavoitteemme on aina auttaa nostamaan uratavoitteita ja parantamaan työllistettävyyttä, yrittäjätaitoja ja asenteita. Nuorilla yrittäjillä on yhteiskunnallemme niin paljon tarjottavaa, ja joka vuosi näemme uuden innostuksen aallon yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseksi omalla yrittäjyydellä. Tänäkin vuonna voittajissa näkyy se, että nuoret yrittäjät eivät näe liiketoimintaa vain keinona saavuttaa taloudellista päämäärää, vaan myös alustana, jonka avulla voidaan parantaa yhteiskuntaa ja auttaa ympärillään olevia ihmisiä." 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa