Liity verkostomme!

Yrittäjät

Euroopan suurimman nuorten yrittäjyysfestivaalin voittajat julkistettiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

370,000 40 nuorta yrittäjää 2021 maasta kilpaili tulemasta Euroopan yhtiöksi ja vuoden start-upiksi YK: n maailmanlaajuisella osaamispäivällä XNUMX.

Swim.me ja Scribo on nimetty JA Europe Enterprise Challenge and the Year of the Year -kilpailun voittajiksi, kun he ovat taistelleet Euroopan parhaiden nuorten yrittäjien kanssa Gen-E 2021: ssä, joka on Euroopan suurin yrittäjyysfestivaali.

JA Europen järjestämän ja tänä vuonna JA Liettuan isännöimän Gen-E-festivaalin yhdistyvät kaksi vuosipalkintoa, vuoden yrityskilpailu (CoYC) ja eurooppalainen yrityshaaste (EEC).

Mainos

Voittajat julkistettiin virtuaaliseremoniaan 180 yrityksen esityksen jälkeen, joita johtivat Euroopan kirkkaimmat nuoret yrittäjyysmiehet.

Yliopisto-ikäisten yrittäjien European Enterprise Challengen voittajat olivat seuraavat:

  • 1st - Swim.me (Kreikka) joka loi älykkään puettavan laitteen, joka säilyttää sokeiden uimareiden suunnan uima-altaassa. Järjestelmä koostuu ympäristöystävällisestä uimalakista ja suojalasista ja on tarkoitettu käytettäväksi harjoitteluolosuhteissa.
  • 2nd - Mute (Portugali), äänenvaimennusmoduuli, joka pystyy eliminoimaan kaiun / kaiun ja ei-toivotut taajuudet huoneessa käyttämällä kangasjäännöksiä. Se on ammattimainen, kestävä ja innovatiivinen ratkaisu, joka edistää kiertotaloutta.
  • 3rd - Hjárni (Norja), jonka tavoitteena on tulla maailman suosituimmaksi ympäristöystävällisten parkitusaineiden toimittajaksi kestävälle nahantuotannolle. Vaikka Euroopan nahka tuottaa vuotuisen arvoketjun liikevaihdon 125 miljardia euroa, 85% nahasta on valmistettu kromista, mikä on vaarallista sekä terveydellemme että ympäristöllemme.

Vuoden yritys -kilpailun voittajat olivat seuraavat:

Mainos
  • 1st - Scribo (Slovakia), ratkaisu sellaisten merkintöjen kuivapyyhkimiseen, joita ei kierrätetä ja jotka tuottavat 35 miljardin muovimerkin jätettä vuodessa. He ovat kehittäneet kierrätetystä vahasta valmistetut jätteettömät kuivapyyhintämerkinnät.
  • 2nd - FlowOn (Kreikka), innovatiivinen adapteri, joka muuntaa ulkohanat "älykkäiksi hanoiksi", jotka säätelevät veden virtausta, vähentävät veden kulutusta jopa 80% ja vähentävät altistusta viruksille ja bakteereille yli 98%.
  • 3rd - Lazy Bowl (Itävalta), ovat naispuolinen yritys, joka on erikoistunut pakastekuivattuihin "smoothie Bowls" -tuotteisiin, joissa ei ole sekä väriaineita että säilöntäaineita.

Ensimmäistä kertaa Gen-E -festivaaleilla ilmoitettiin "JA Europe -opettajan vuoden palkinnosta". Palkinnolla pyritään tunnustamaan opettajien rooli innoittamaan ja motivoimaan nuoria, auttamaan heitä löytämään potentiaalinsa ja saamaan heidät uskomaan heidän voimaansa toimia ja muuttaa tulevaa.

Palkinnon voitti ruotsalainen opettaja Sedipeh Wägner. Ms Wägner on kokenut JA-opettaja, joka opettaa maahanmuuttajille ja heikossa asemassa oleville opiskelijoille omistetussa esittelyohjelmassa valmistautumaan kansalliseen ohjelmaan, opettamaan heille ruotsia ja mahdollisesti täydentämään aiempaa koulutustaan ​​vastaamaan ruotsalaisia ​​lukiotasoja ja standardeja. 

Festivaalin järjestänyt JA Europe on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut luomaan mahdollisuuksia työllistyvyyteen, työpaikkojen luomiseen ja taloudelliseen menestykseen. Sen verkosto toimii 40 maassa, ja viime vuonna sen ohjelmat tavoittivat lähes 4 miljoonaa nuorta yli 100,000 140,000 vapaaehtoisen liikeyrityksen ja XNUMX XNUMX opettajan ja kouluttajan tuella.

JA Europen toimitusjohtaja Salvatore Nigro sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa tämän vuoden JA Company of the Year -kilpailun ja Enterprise Challengen voittajat. Vuosittain yli 370,000 XNUMX opiskelijaa ympäri Eurooppaa taistelee suunnittelemalla oman miniyrityksensä ja aloittelijansa kilpailemaan Gen-E: llä, joka on Euroopan suurin yrittäjyysfestivaali.

"Aikomuksemme on aina auttaa lisäämään uran tavoitteita ja parantamaan työllistettävyyttä, yrittäjyystaitoja ja asenteita. Nuorilla yrittäjillä on niin paljon tarjottavaa yhteiskunnallemme, ja joka vuosi näemme uuden innostuksen aallon ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia omalla yrittäjyydellään. Voittajat heijastuvat jälleen tänä vuonna, että nuoret yrittäjät eivät näe liiketoimintaa vain keinona saavuttaa taloudellinen päämäärä, vaan myös alustana, jolla voidaan parantaa yhteiskuntaa ja auttaa ympäröiviä ihmisiä. "

JA Europe on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut valmistamaan nuoria työelämään ja yrittäjyyteen. JA Europe on JA Worldwide®: n jäsen, joka on jo 100 vuoden ajan antanut käytännön kokemusta yrittäjyyden, työvalmiuden ja taloudellisen lukutaidon kokemuksellisesta oppimisesta.

JA luo mahdollisuuksia työllistyvyyteen, työpaikkojen luomiseen ja taloudelliseen menestykseen. Viime lukuvuonna JA-verkosto tavoitti Euroopassa lähes 4 miljoonaa nuorta 40 maassa lähes 100,000 140,000 vapaaehtoisen yrittäjän ja yli XNUMX XNUMX opettajan / kouluttajan tuella.

Mitkä ovat COYC- ja JA-yritysohjelmat? JA Europe Company of the Year -kilpailu on parhaiden JA Company Program -ryhmien vuosittainen kilpailu Euroopassa. JA Company -ohjelma antaa lukiolaisille (15–19-vuotiaat) mahdollisuuden täyttää tarpeen tai ratkaista ongelman yhteisössä ja opettaa heille käytännön taitoja, joita tarvitaan oman liiketoiminnan käsitteellistämiseen, hyödyntämiseen ja johtamiseen. Oman yrityksen rakentamisen ajan opiskelijat tekevät yhteistyötä, tekevät tärkeitä liiketoimintapäätöksiä, kommunikoivat useiden sidosryhmien kanssa ja kehittävät yrittäjyyteen liittyviä tietoja ja taitoja. Joka vuosi yli 350,000 30,000 opiskelijaa ympäri Eurooppaa osallistuu tähän ohjelmaan ja perustaa yli XNUMX XNUMX miniyritystä.

Mitkä ovat ETY: n ja JA: n käynnistysohjelma? European Enterprise Challenge on vuosittainen eurooppalainen kilpailu parhaista JA Start Up -ohjelmaryhmistä. Start Up -ohjelma antaa keskiasteen jälkeisille opiskelijoille (19-30-vuotiaat) mahdollisuuden kokea oman yrityksen johtamista ja näyttää heille, kuinka kykyjään käytetään oman yrityksen perustamiseen. Opiskelijat myös kehittävät henkilökohtaisen menestymisen ja työllistyvyyden kannalta välttämättömiä asenteita ja taitoja sekä saavat olennaista ymmärrystä itsenäisestä ammatinharjoittamisesta, yrityksen perustamisesta, riskinottamisesta ja vaikeuksien selviytymisestä, kokeneiden vapaaehtoisten kanssa. Joka vuosi yli 17,000 20 opiskelijaa 2,500 maasta ympäri Eurooppaa osallistuu tähän ohjelmaan ja luo yli XNUMX uutta yritystä vuodessa.

Continue Reading
Mainos

Pankkitoiminta

COVID-19 paljastaa paperipohjaisen kauppajärjestelmän puutteet

Julkaistu

on

Kansainvälisen kauppakamarin tuoreen raportin mukaan, kun COVID-19 paljastaa paperipohjaisen kauppajärjestelmän puutteet, rahoituslaitokset etsivät tapoja pitää kauppa liikkeessä. Siinä todetaan, että nykyinen ongelma perustuu kaupan pysyvimpään haavoittuvuuteen: paperiin. Paperi on rahoitusalan Achilles-kantapää. Häiriötä tapahtui aina, ainoa kysymys oli, milloin kirjoittaa Colin Stevens.

Kansainvälisen rikostuomioistuimen alustavat tiedot osoittavat, että rahoituslaitokset tuntevat jo vaikuttavansa niihin. Yli 60% äskettäisen kauppakyselyn COVID-19-täydennyksen vastaajista odottaa kauppavirtojensa vähenevän vähintään 20% vuonna 2020.

Pandemia tuo mukanaan tai pahentaa kaupan rahoitusprosessin haasteita. Auttaakseen torjumaan kaupan rahoituksen käytäntöjä COVID-19-ympäristössä, monet pankit ilmoittivat toteuttavansa omia toimenpiteitään lieventääkseen alkuperäisiä asiakirjoja koskevia sisäisiä sääntöjä. Kuitenkin vain 29% vastaajista kertoo paikallisten sääntelyviranomaisten antaneen tukea helpottaakseen jatkuvaa kauppaa.

Se on kriittinen aika infrastruktuuripäivityksille ja avoimuuden lisäämiselle, ja vaikka pandemia on aiheuttanut paljon kielteisiä vaikutuksia, potentiaalinen positiivinen vaikutus on se, että se on tehnyt alalle selväksi, että prosesseja optimoimiseksi ja yleisen tilanteen parantamiseksi on tehtävä muutoksia kansainvälisen kaupan, kaupan rahoituksen ja rahan liikkeen toimivuus.

Ali Amirliravi, toimitusjohtaja LGR Global ja perustaja Silk Road -kolikko, selitti kuinka hänen yrityksensä on löytänyt ratkaisut näihin ongelmiin.

"Mielestäni kyse on uuden tekniikan integroimisesta älykkäästi. Otetaan esimerkiksi yritykseni LGR Global, kun on kyse rahaliikkeestä, keskitymme kolmeen asiaan: nopeuteen, kustannuksiin ja läpinäkyvyyteen. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi johamme tekniikkaa ja optimoimme olemassa olevia menetelmiä esimerkiksi lohkoketjun, digitaalisten valuuttojen ja yleisen digitalisoinnin avulla.

Ali Amirliravi, LGR Globalin toimitusjohtaja ja Silk Road Coinin perustaja,

Ali Amirliravi, LGR Globalin toimitusjohtaja ja Silk Road Coinin perustaja

"On aivan selvää, miten uudella tekniikalla voi olla vaikutuksia esimerkiksi nopeuteen ja läpinäkyvyyteen, mutta kun sanon, että on tärkeää integroida tekniikat älykkäästi, mikä on tärkeää, koska asiakkaan on aina pidettävä mielessä - viimeinen asia, jonka haluamme Haluamme esitellä järjestelmän, joka tosiasiallisesti hämmentää käyttäjiämme ja tekee työstään monimutkaisemman. Joten toisaalta ratkaisu näihin ongelmiin löytyy uudesta tekniikasta, mutta toisaalta kyse on käyttäjäkokemuksen luomisesta, joka on helppokäyttöinen ja vuorovaikutuksessa olemassa olevien järjestelmien kanssa, ja integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin.

"Mitä tulee laajempaan toimitusketjun rahoituksen aiheeseen, näemme, että on tarpeen parantaa tuotteiden elinkaaren prosessien ja mekanismien digitalisointia ja automatisointia. Monen hyödykekaupan alalla on niin monia eri sidosryhmiä , välittäjät, pankit jne., ja jokaisella heistä on oma tapansa tehdä tämä - standardoinnista puuttuu yleisesti etenkin Silkkitien alueella. Standardoinnin puute johtaa sekaannukseen vaatimustenmukaisuusvaatimuksissa, kaupallisissa asiakirjoissa, kirjeissä luotto jne., mikä tarkoittaa viivästyksiä ja lisäkustannuksia kaikille osapuolille.Lisäksi meillä on valtava kysymys petoksista, joita sinun on odotettava käsitellessäsi tällaista eroja prosessien ja raportoinnin laadussa. Tässä ratkaisu on taas käyttää tekniikkaa ja digitalisoida ja automatisoida mahdollisimman monta näistä prosesseista - inhimillisten virheiden poistamiseksi yhtälöstä pitäisi olla tarkoitus.

"Ja tässä on todella jännittävä asia digitalisaation ja standardoinnin tuomisessa toimitusketjun rahoitukseen: tämä paitsi tekee liiketoiminnasta paljon suoraviivaisempaa myös yrityksille itselleen, tämä lisääntynyt avoimuus ja optimointi tekevät yrityksistä myös paljon houkuttelevampia ulkopuolelle Se on win-win kaikille täällä mukana oleville. "

Kuinka Amirliravi uskoo, että nämä uudet järjestelmät voidaan integroida olemassa olevaan infrastruktuuriin?

"Tämä on todella keskeinen kysymys, ja vietimme paljon aikaa LGR Globalilla. Tajusimme, että sinulla voi olla loistava tekninen ratkaisu, mutta jos se aiheuttaa monimutkaisuutta tai hämmennystä asiakkaillesi, niin päädyt aiheuttamaan enemmän ongelmia kuin ratkaiset.

Kaupan rahoituksen ja rahan liikkumisen alalla tämä tarkoittaa sitä, että uusien ratkaisujen on kyettävä kytkemään suoraan olemassa oleviin asiakasjärjestelmiin - tämä on kaikki mahdollista API: n avulla. Kyse on perinteisen rahoituksen ja fintechin välisen kuilun poistamisesta ja sen varmistamisesta, että digitalisaation edut saadaan saumattomalla käyttökokemuksella.

Kaupan rahoitusekosysteemillä on useita eri sidosryhmiä, joilla kaikilla on omat järjestelmänsä. Tarvitsemme todella kattavan ratkaisun, joka tuo läpinäkyvyyttä ja nopeutta näihin prosesseihin, mutta voi silti olla vuorovaikutuksessa niiden perintö- ja pankkijärjestelmien kanssa, joihin teollisuus luottaa. Silloin alkaa näkyä todellisia muutoksia. "

Missä ovat muutoksen ja mahdollisuuksien globaalit hotspotit? Ali Amirliravi sanoo, että hänen yrityksensä, LGR Global, keskittyy Silkkitie-alueeseen - Euroopan, Keski-Aasian ja Kiinan välillä - muutamasta tärkeimmästä syystä:

"Ensinnäkin se on uskomattoman kasvava alue. Jos katsomme esimerkiksi Kiinaa, niiden BKT: n kasvu on pysynyt viime vuosina yli 6 prosentissa, ja Keski-Aasian talouksien määrä on samanlainen, ellei jopa korkeampi. Tällainen kasvu tarkoittaa lisääntynyttä kauppaa, lisääntynyttä ulkomaista omistusta ja tytäryhtiöiden kehittämistä. Se on alue, jolla voit todella nähdä mahdollisuuden tuoda paljon automaatiota ja standardointia toimitusketjujen prosesseihin. Siellä liikkuu paljon rahaa ja uusia kauppakumppanuuksia tehdään koko ajan, mutta alalla on myös paljon kipupisteitä.

Toinen syy liittyy alueen valuuttakurssimuutosten todellisuuteen. Kun sanomme Silk Roadin maat, puhumme 68 maasta, joista jokaisella on oma valuuttansa ja yksilölliset arvonvaihtelut, jotka tulevat sivutuotteena. Rajat ylittävä kauppa tällä alueella tarkoittaa, että rahoituspuolelle osallistuvien yritysten ja sidosryhmien on käsiteltävä kaikenlaisia ​​valuutanvaihtoon liittyviä ongelmia.

Ja tässä perinteisessä järjestelmässä esiintyvillä pankkiviivästyksillä on todellakin kielteinen vaikutus alueen liiketoimintaan: koska jotkut näistä valuutoista ovat erittäin epävakaita, voi olla, että siihen mennessä, kun liiketoimi on lopullisesti selvitetty, todellinen siirrettävä arvo päätyy huomattavasti erilaiseksi kuin mitä alun perin olisi voitu sopia. Tämä aiheuttaa kaikenlaista päänsärkyä, kun on kyse kaikkien osapuolten kirjanpidosta, ja se on ongelma, jonka käsittelin suoraan teollisuudessani. "

Amirliravi uskoo, että mitä näemme juuri nyt, on ala, joka on valmis muutoksiin. Jopa pandemian aikana yritykset ja taloudet kasvavat, ja kohti digitaalisia, automatisoituja ratkaisuja on nyt enemmän kuin koskaan ennen. Rajat ylittävien liiketoimien määrä on kasvanut tasaisesti 6 prosentissa jo vuosia, ja pelkästään kansainvälinen maksuala on 200 miljardin dollarin arvoinen.

Tällaiset numerot osoittavat vaikutuksen, joka optimoinnilla tällä alueella voi olla.

Aiheet, kuten kustannukset, läpinäkyvyys, nopeus, joustavuus ja digitalisointi, ovat alalla tällä hetkellä nousussa, ja kun kaupat ja toimitusketjut muuttuvat yhä arvokkaammiksi ja monimutkaisemmiksi, infrastruktuurivaatimukset kasvavat vastaavasti. Kyse ei todellakaan ole "jos", vaan "milloin" - ala on tällä hetkellä tienhaarassa: on selvää, että uudet tekniikat virtaviivaistavat ja optimoivat prosesseja, mutta osapuolet odottavat turvallista ja luotettavaa ratkaisua riittävä käsittelemään usein tapahtuvia, suuria määriä tapahtumia ja riittävän joustava sopeutumaan kaupan rahoituksen monimutkaisiin kaupparakenteisiin. "

Amirliravi ja hänen kollegansa LGR Globalissa näkevät jännittävän tulevaisuuden b2b-rahaliikkeelle ja kaupan rahoitusteollisuudelle.

"Luulen, että jotain, jonka aiomme edelleen nähdä, on uusien teknologioiden vaikutus teollisuuteen", hän sanoi. "Esimerkiksi blockchain-infrastruktuuria ja digitaalisia valuuttoja käytetään lisäämään avoimuutta ja nopeutta tapahtumiin. Myös valtion liikkeeseen laskemia keskuspankin digitaalisia valuuttoja ollaan luomassa, ja tällä on myös mielenkiintoinen vaikutus rajatylittävään rahaliikkeeseen.

"Tarkastelemme, kuinka digitaalisia älykkäitä sopimuksia voidaan käyttää kaupan rahoituksessa uusien automatisoitujen remburssien luomiseen, ja tämä on todella mielenkiintoista, kun IoT-tekniikka otetaan käyttöön. Järjestelmämme pystyy käynnistämään maksutapahtumat ja maksut automaattisesti saapuvien tulojen perusteella tietovirtoja. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voisimme luoda älykkään sopimuksen akkukirjasta, joka vapauttaa maksun automaattisesti, kun lähetyskontti tai -alus saavuttaa tietyn sijainnin. Tai, yksinkertaisemman esimerkin, maksut voidaan käynnistää kerran Joukko vaatimustenmukaisuusasiakirjoja tarkistetaan ja ladataan järjestelmään. Automaatio on niin valtava trendi - näemme yhä enemmän perinteisiä prosesseja häiriintyvän.

"Datalla on jatkossakin valtava rooli toimitusketjun rahoituksen tulevaisuuden muokkaamisessa. Nykyisessä järjestelmässä paljon dataa hiljennetään, ja standardoinnin puute todella häiritsee tiedonkeruumahdollisuuksia. Kuitenkin, kun tämä ongelma on ratkaistu, end-to-end-digitaalisen kaupan rahoitusalusta kykenisi tuottamaan suuria tietojoukkoja, joita voitaisiin käyttää kaikenlaisten teoreettisten mallien ja teollisuuden oivallusten luomiseen. Tietojen laatu ja herkkyys tarkoittavat tietenkin, että tiedonhallinta ja turvallisuus ovat uskomattoman tärkeitä huomisen teollisuudelle.

"Minulle rahaliikkeen ja kaupan rahoitusalan tulevaisuus on valoisa. Olemme siirtymässä uuteen digitaaliseen aikakauteen, ja tämä merkitsee kaikenlaisia ​​uusia liiketoimintamahdollisuuksia etenkin yrityksille, jotka omaksuvat seuraavan sukupolven tekniikat."

Continue Reading

liiketoiminta

Onko loisto kuluttanut aktivistien investointeja?

Julkaistu

on

Muutamat viimeaikaiset tapaukset viittaavat siihen, että vuorovesi saattaa vihdoin kääntyä aktivistien investointien puoleen, mikä viime aikoihin asti näytti siltä kuin siitä olisi tullut vakiintunut osa liike-elämää. Vaikka aktivistien sijoittajien hallussa olevien varojen arvo on saattanut olla nousussa viime vuosina (Isossa-Britanniassa luku kasvoi 43% vuosina 2017--2019 saavuttaakseen $ 5.8 miljardia), kampanjoiden määrä väheni 30% syyskuuhun 2020 edeltävänä vuonna. Tietysti tämä keskeyttäminen voidaan osittain selittää käynnissä olevan koronaviruspandemian laskeumalla, mutta se, että yhä useampi näytelmä näyttää putoavan kuuroille korville, voi olla merkki synkemmästä pitkästä pitkän aikavälin näkymät aktivistisekoittajille eteenpäin.

Viimeisin tapaus on peräisin Englannista, jossa St James's Place (SJP) -rahastoon kohdistettiin yritti aktivistien väliintuloa PrimeStone Capitalin viime kuussa. Ostettuaan 1.2 prosentin osuuden yrityksestä rahasto lähetti avoin kirje SJP: n hallitukselle, joka haastaa heidän viimeaikaisen kokemuksensa ja vaatii kohdennettuja parannuksia. PrimeStone-manifestin viillon tai omaperäisyyden puute merkitsi kuitenkin sitä, että SJP pyyhkäisi sen suhteellisen helposti pois, eikä sen osakekurssiin ollut juurikaan vaikutusta. Kampanjan kauhistuttava luonne ja tulos ovat osoitus viime vuosien kasvavasta trendistä - ja sellaisesta, joka voitaisiin asettaa voimakkaammaksi Covid-19: n jälkeisessä yhteiskunnassa.

PrimeStone ei pysty inspiroimaan

PrimeStone-leikki sai aktivistisijoittajien suosiman perinteisen muodon; hankittuaan vähemmistöosuuden SJP: stä, rahasto yritti joustaa lihaksiaan korostamalla nykyisen hallituksen havaitut puutteet 11 sivun ohjuksessa. Kirjeessä yksilöitiin muun muassa yrityksen paisunut yritysrakenne (yli 120 osastopäällikkö palkanlaskennassa), Aasian etujen merkitseminen ja osakekurssien heikkeneminen (osakkeet ovat laskenut 7% vuodesta 2016). He tunnistivat myöskallista kulttuuria”SJP: n takahuoneessa ja teki epäedullisia vertailuja muihin menestyviin alustayrityksiin, kuten AJ Bell ja Integrafin.

Vaikka joillakin kritiikoilla oli pätevyyselementtejä, yksikään niistä ei ollut erityisen uutta - eivätkä ne maalanneet täydellistä kuvaa. Itse asiassa useilla kolmansilla osapuolilla on tule puolustukseen SJP: n hallituksesta ja huomautti, että yrityksen laskusuhdanteen rinnastaminen AJ Bellin kaltaisten etujen nousuun on epäoikeudenmukaista ja liian yksinkertaista ja että kohtuullisempiin kosketuskiviin, kuten Brewin Dolphin tai Rathbones, asetettu SJP pitää omaa huomattavan hyvin.

PrimeStonen kehotukset SJP: n suurista menoista saattavat pitää vettä, mutta he eivät tunnusta, että suuri osa tästä panoksesta oli väistämätöntä, koska yritys joutui noudattamaan sääntelymuutoksia ja alistui tulojen vastatuuleen, jota se ei voi valvoa. Vaikuttava suorituskyky kilpailijoitaan vastaan ​​vahvistaa, että yritys on käsitellyt pandemian pahentamia toimialakohtaisia ​​asioita, joita PrimeStone ei yksinään ole täysin tunnustanut tai käsitellyt.

URW: lle on tulossa hetkellinen äänestys

Kyseessä on samanlainen tarina kanavan toisella puolella, jossa ranskalainen miljardööri Xavier Niel ja liikemies Léon Bressler ovat keränneet 5%: n osuuden kansainvälisestä kauppakeskusoperaattorista Unibail-Rodamco-Westfieldistä (URW) ja ottavat käyttöön anglosaksisen aktivistin sijoittajan taktiikat URW: n turvaamiseksi. hallituksen istuimet itselleen ja työnnä URW riskialttiiksi strategiaksi nostaakseen osakkeensa hintaa lyhyellä aikavälillä.

On selvää, että kuten useimmat vähittäiskaupan yritykset, URW tarvitsee uuden strategian pandemian aiheuttaman taantuman torjumiseksi, erityisesti kun otetaan huomioon sen suhteellisen korkea velka (yli 27 miljardia euroa). Tätä varten URW: n hallitus toivoo voivansa käynnistää RESET-projekti, jonka pääomankorotus on 3.5 miljardia euroa, jotta voidaan säilyttää yhtiön hyvä sijoitusluokan luottoluokitus ja varmistaa jatkuva pääsy kaikille tärkeille luottomarkkinoille samalla vähennettäessä vähitellen ostoskeskustoimintaa.

Niel ja Bressler haluavat kuitenkin luopua 3.5 miljardin euron pääoman korotuksesta yrityksen Yhdysvaltain salkun - kokoelman arvostettujen kauppakeskusten - myynnin hyväksi. todistettu vastustaa muuttuvaa vähittäisympäristöä - maksaa velat. Aktivistisijoittajien suunnitelmaa vastustavat monet kolmannet osapuolet, kuten Proxinvest että Lasi Lewis, jälkimmäisen kutsumalla sitä "liian riskialttiiksi gambitiksi". Ottaen huomioon, että luottoluokituslaitoksella Moody'silla on ennusti 18 kuukauden vuokratulojen lasku, joka todennäköisesti kärsii kauppakeskuksista - ja on jopa edennyt varoittamaan, että RESET-aloitteen pääomankorotuksen toteuttamatta jättäminen voi johtaa URW-luokituksen heikentymiseen - näyttää todennäköiseltä, että Niel ja Bressler tavoitteet torjutaan 10. marraskuutath osakkeenomistajien kokouksessa samalla tavalla kuin PrimeStone on ollut.

Pitkän aikavälin kasvu lyhyellä aikavälillä

Muualla näyttää olevan myös Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey voittaa korkean profiilin aktivistisijoittajan Elliott Managementin yritys syrjäyttää hänet roolistaan. Vaikka äskettäinen valiokunnan kokous suostui joihinkin Elliottin vaatimuksiin, kuten hallituksen toimikausien lyhentäminen kolmesta vuodesta yhteen, se päätti julistaa uskollisuutensa toimitusjohtajalle, joka oli valvonut osakkeenomistajien kokonaistuottoja. 19% ennen Elliottin osallistumista sosiaalisen median behemothiin aiemmin tänä vuonna.

Voisiko olla, että aktivistisijoittajat menettävät painoarvonsa muualla markkinoilla toteutettujen epätyypillisten innoittamattomien kampanjoiden ja koko sektorin taantumisen rinnalla? Jo pitkään he ovat kiinnittäneet huomiota hankkeisiinsa räikeiden kiusausten ja rohkeiden ennusteiden avulla, mutta näyttää siltä, ​​että niin yritykset kuin osakkeenomistajatkin ovat saamassa kiinni siitä, että heidän lähestymistapansa takana on usein kohtalokkaita puutteita. Nimittäin keskittyminen osakekurssin lyhytaikaiseen inflaatioon pitkäaikaisen vakauden vahingoksi paljastuu, kun se on vastuutonta uhkapeliä - ja epävakaassa Covid-jälkeisessä taloudessa kohtuullinen varovaisuus on todennäköisesti arvostettu välittömän yläpuolelle. voittoa kasvavan säännöllisyyden myötä.

Continue Reading

Laajakaista

Aika, jonka #EurooppaYhdistys voi sulkea pitkäaikaisista #digital-aukoista

Julkaistu

on

Euroopan unioni julkisti äskettäin eurooppalaisen osaamisohjelmansa, joka on kunnianhimoinen järjestelmä sekä työvoiman osaamiseksi että osaamisen täydentämiseksi. Oikeus elinikäiseen oppimiseen, joka on kirjattu Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilariin, on saanut uuden merkityksen koronaviruspandemian seurauksena. Kuten työllisyydestä ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit selitti: "Työvoimamme ammattitaito on yksi keskeisistä vastauksistamme elpymiseen, ja tarjoamalla ihmisille mahdollisuus rakentaa tarvitsemansa taidot ovat avain vihreään ja digitaaliseen valmistautumiseen. siirtymät ”.

Vaikka eurooppalainen blokki on usein tehnyt otsikoita ympäristöaloitteistaan ​​- etenkin Von der Leyenin komission keskipisteessä, Euroopan vihreässä diilissä -, sen on sallittu digitalisaation laskevan jonkin verran. Erään arvion mukaan Eurooppa käyttää vain 12 prosenttia digitaalisesta potentiaalistaan. Toteuttaakseen tämän laiminlyötyn alueen EU: n on ensin puututtava digitaaliseen epätasa-arvoon blokin 27 jäsenvaltiossa.

Vuoden 2020 digitaalitalouden ja yhteiskunnan indeksi (DESI), joka on vuotuinen yhdistetty arvio, jossa esitetään yhteenveto Euroopan digitaalisesta suorituskyvystä ja kilpailukyvystä, tukee tätä väitettä. Viimeisin kesäkuussa julkaistu DESI-raportti havainnollistaa epätasapainoa, joka on jättänyt EU: n digitaalisen tilkkutäkkeen eteen. DESI: n tietojen paljastamat jyrkät jakaumat - jakautuvat jäsenvaltioiden ja seuraavien välillä, maaseutu- ja kaupunkialueiden, pienten ja suurten yritysten tai miesten ja naisten välillä - tekevät täysin selväksi, että vaikka jotkut EU: n osat ovat valmiita seuraavaan sukupolven tekniikkaa, toiset ovat jääneet huomattavasti jälkeen.

Haukottava digitaalinen kuilu?

DESI arvioi digitalisoinnin viittä pääkomponenttia - liitettävyyttä, inhimillistä pääomaa, Internet-palvelujen omaksumista, yritysten integrointia digitaalitekniikkaan ja digitaalisten julkisten palvelujen saatavuutta. Näiden viiden kategorian välillä ilmenee selkeä rako parhaiten suoriutuneiden maiden ja pakkauksen pohjassa olevien maiden välillä. Suomi, Malta, Irlanti ja Alankomaat erottuvat tähtien esittäjiksi erittäin edistyneellä digitaalitaloudella, kun taas Italiassa, Romaniassa, Kreikassa ja Bulgariassa on paljon tekemistä.

Tämä kokonaisnäkymä digitalisaation kasvavasta kuilusta vahvistetaan raportin yksityiskohtaisissa osissa jokaisesta näistä viidestä luokasta. Esimerkiksi laajakaistapeitto, Internet-nopeudet ja seuraavan sukupolven pääsyvalmiudet ovat kriittisiä henkilökohtaiseen ja ammatilliseen digitaalikäyttöön - silti osa Euroopasta jää kaikilla näillä alueilla.

Laajakaistan käyttö on villisti erilaista

Laajakaistan kattavuus maaseutualueilla on edelleen erityinen haaste - 10 prosenttia Euroopan maaseutualueiden kotitalouksista ei edelleenkään ole kiinteän verkon peittämä, kun taas seuraavan sukupolven pääsyteknologia ei kata 41 prosenttia maaseudun kodeista. Siksi ei ole yllättävää, että huomattavasti harvemmalla maaseudulla asuvalla eurooppalaisella on tarvitsemansa digitaaliset perustaidot verrattuna suurempien kaupunkien maanmiehiin.

Vaikka nämä maaseutualueiden kytkentävajeet ovat huolestuttavia, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka tärkeitä digitaaliset ratkaisut, kuten tarkkuusviljely, ovat Euroopan maatalouden kestävyyden parantamiseksi, ongelmat eivät rajoitu maaseutualueisiin. EU oli asettanut tavoitteeksi, että vähintään 50 prosentilla kotitalouksista on ultranopeat (100 Mbps tai nopeammat) laajakaistaliittymät vuoden 2020 loppuun mennessä. Vuoden 2020 DESI-indeksin mukaan EU on kuitenkin selvästi alle merkinnän: vain 26 % eurooppalaisista kotitalouksista on tilannut tällaisia ​​nopeita laajakaistapalveluja. Tämä on ongelma käyttöönoton sijasta infrastruktuurin sijasta - 66.5 prosenttia eurooppalaisista kotitalouksista on verkon peittämä, joka pystyy tarjoamaan vähintään 100 Mbit / s laajakaistan.

Jälleen kerran, maanosan digitaalisen kilpailun edelläkävijöiden ja jälkeenjääneiden välillä on radikaali ero. Ruotsissa yli 60% kotitalouksista on tilannut erittäin nopean laajakaistan, kun taas Kreikassa, Kyproksessa ja Kroatiassa alle 10% kotitalouksista tarjoaa niin nopean palvelun.

Jäljellä olevat pk-yritykset

Samanlainen tarina vaivaa Euroopan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä), jotka edustavat 99 prosenttia kaikista EU: n yrityksistä. Vain 17% näistä yrityksistä käyttää pilvipalveluja ja vain 12% käyttää big data -analytiikkaa. Kun nämä tärkeät digitaaliset työkalut otetaan käyttöön niin alhaisella tasolla, eurooppalaiset pk-yritykset voivat jäädä paitsi muiden maiden yrityksistä - esimerkiksi 74% Singaporen pk-yrityksistä on todennut, että pilvipalvelut ovat yksi investoinneista, joilla on mitattavin vaikutus mutta menettää kentän suurempia EU: n yrityksiä vastaan.

Suuremmat yritykset piilottavat valtaosan pk-yritykset digitaalitekniikan integroinnissa - noin 38.5% suuryrityksistä hyödyntää jo edistyneiden pilvipalvelujen etuja, kun taas 32.7% luottaa big data -analytiikkaan. Koska pk-yrityksiä pidetään Euroopan talouden selkärangana, on mahdotonta kuvitella onnistunutta digitaalista siirtymistä Euroopassa ilman, että pienemmät yritykset lisäävät vauhtia.

Digitaalinen kuilu kansalaisten välillä

Vaikka Eurooppa onnistuisi kuitenkin kaventamaan nämä aukot digitaalisessa infrastruktuurissa, se merkitsee vain vähän
ilman inhimillistä pääomaa sen tukemiseen. Noin 61 prosentilla eurooppalaisista on vähintään digitaaliset perustaidot, vaikka tämä luku onkin hälyttävän alhainen joissakin jäsenvaltioissa - esimerkiksi Bulgariassa vain 31 prosentilla kansalaisista on edes perustavanlaatuiset ohjelmistotaidot.

EU: lla on edelleen vaikeuksia varustaa kansalaisiaan edellä mainitut perustaidot, joista on yhä enemmän tulossa edellytys monille työtehtäville. Tällä hetkellä vain 33 prosentilla eurooppalaisista on edistyneempiä digitaalisia taitoja. Tieto- ja viestintätekniikan (ICT) asiantuntijat puolestaan ​​muodostavat vähäisen 3.4 prosenttia EU: n kokonaistyövoimasta - ja vain yksi kuudesta on naisia. Ei ole yllättävää, että tämä on luonut vaikeuksia pk-yrityksille, jotka kamppailevat rekrytoida näitä erittäin kysyttyjä asiantuntijoita. Noin 1% Romaniassa ja Tšekissä toimivista yrityksistä ilmoitti ongelmista yrittäessään täyttää tietotekniikan asiantuntijoiden tehtäviä, mikä hidastaa epäilemättä näiden maiden digitaalisia muutoksia.

Viimeisimmässä DESI-mietinnössä tuodaan voimakkaasti esiin äärimmäiset erot, jotka jatkavat Euroopan digitaalisen tulevaisuuden estämistä, kunnes niihin puututaan. Eurooppalainen osaamisohjelma ja muut ohjelmat, joiden tarkoituksena on valmistaa EU: ta sen digitaaliseen kehitykseen, ovat tervetulleita askelia oikeaan suuntaan, mutta eurooppalaisten päättäjien tulisi laatia kattava järjestelmä koko ryhmän nopeuttamiseksi. Heillä on myös erinomainen tilaisuus tehdä niin - 750 miljardin euron elvytysrahasto, jota ehdotettiin Euroopan blokin auttamiseksi nousemaan koronaviruspandemian jälkeen. Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen on jo korostanut, että tähän ennennäkemättömään investointiin on sisällyttävä määräyksiä Euroopan digitalisaatiosta: DESI-mietinnössä on tehty selväksi, mitkä digitaaliset aukot on korjattava ensin.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa