Liity verkostomme!

Digitaalinen yhteiskunta

Uusia puheluita 258 miljoonan euron arvosta digitaalisten yhteyksien infrastruktuurien tukemiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on käynnistänyt ensimmäisen ehdotuspyynnöt digitaalisen osan alla Connecting Europe Facility (CEF Digital) ohjelmoida. Hakemusten suunniteltu budjetti on 258 miljoonaa euroa, ja niillä pyritään parantamaan digitaalisten yhteyksien infrastruktuureja, erityisesti Gigabit- ja 5G-verkkoja, kaikkialla unionissa ja edistämään Euroopan digitaalista muutosta. Komissio osarahoittaa toimia, joiden tarkoituksena on varustaa Euroopan tärkeimmät liikennereitit ja paikallisyhteisöjen avainpalvelujen tarjoajat 5G-yhteyksillä, sekä toimia, joilla otetaan käyttöön tai päivitetään kehittyneeseen teknologiaan perustuvia runkoverkkoja. Hauissa keskitytään myös liittoutuneita pilvipalveluita yhdistävään infrastruktuuriin, runkoverkkoihin digitaaliset globaalit yhdyskäytävät, kuten merenalaiset kaapelit, sekä valmistelutoimet toimivien digitaalisten alustojen perustamiseksi liikenne- ja energiainfrastruktuureja varten kaikkialla EU:ssa.

Tämä seuraa ensimmäisen hyväksymistä CEF Digitalin työohjelma joulukuussa 2021, joka merkitsi yli miljardi euroa rahoitusta kaudelle 1–2021. CEF Digital -puhelut ovat pääasiassa avoimia yhteisöille, mukaan lukien yhteisyritykset, jotka ovat sijoittautuneet jäsenvaltioihin ja merentakaisiin maihin tai alueisiin. Kiinnostuneet hakijat voivat lukea lisää hakemuksesta, arvioinnista ja myöntämisprosesseista osoitteessa nettitietopäivä joka järjestetään 19. tammikuuta. Toinen sukupolvi Verkkojen Eurooppa -väline (CEF-2-ohjelma) "Digitaalinen" -osio (2021–2027) perustuu edelliseen, joka tuki rajatylittäviä digitaalisia infrastruktuureja ja palveluita sekä ilmaista Internet-yhteyttä paikallisille yhteisöille WiFi4EU aloite 2014-2020.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa