Liity verkostomme!

Tietosuoja

"RiskFlow Orchestration" voitti vuoden 2024 Cybersecurity Excellence Awards -palkinnon

SHARE:

Julkaistu

on

Significatin "RiskFlow Orchestration" -ratkaisu on julistettu vuoden 2024 Petostentorjunta -kategorian voittajaksi. Cybersecurity Excellence Awards. Tämä arvostettu tunnustus korostaa Signicatin sitoutumista auttaakseen yrityksiä selviytymään KYC- ja AML-yhteensopivuuden monimutkaisuudesta ja ehkäisemään samalla tehokkaasti petoksia.

"Onnittelemme Signicatia palkinnon voittajaksi vuoden 2024 Cybersecurity Excellence Awards -kilpailun Fraud Prevention -kategoriassa," sanoi Holger Schulze, Cybersecurity Insidersin toimitusjohtaja ja 600,000 9 jäsenen tietoturvayhteisön perustaja LinkedInissä, joka järjestää XNUMX. vuotuisen Cybersecurity Excellence Awards -palkinnon.

"Yli 600 ehdotusta yli 300 kategoriassa, joten palkinnot ovat erittäin kilpailukykyisiä. Saavutuksesi kuvastaa erinomaista sitoutumista huippuosaamisen, innovaation ja kyberturvallisuuden johtajuuden ydinperiaatteisiin.” RiskFlow Orchestration on edelläkävijä vastaamaan sellaisten säänneltyjen alojen yritysten kriittisiin tarpeisiin, jotka kohtaavat merkittäviä petokseen liittyviä haasteita.

RiskFlow Orchestration varmistaa, että yritykset pysyvät petostentorjunta- ja rahanpesun torjuntasäännösten hallinnassa luomalla optimaalisia ja automatisoituja työnkulkuja maailmanlaajuista asiakkaiden käyttöönottoa ja seurantaa varten. Sen kyky suunnitella räätälöityjä riskityönkulkuja, joissa on integroitu yli 170 huipputason riskitietojen tarjoajaa, antaa yrityksille mahdollisuuden täyttää vaatimustenmukaisuusvaatimukset, mutta myös ylittää ne.

Tämä laaja tietovarasto varmistaa, että yrityksillä on olennaisimmat ja ajantasaisimmat tiedot käden ulottuvilla, jolloin ne voivat pysyä askeleen huijareiden edellä. Tämä ratkaisu erottuu myös teknisestä yksinkertaisuudestaan ​​ja tehokkuudestaan. Plug and play -ratkaisuna, joka on käytettävissä yhden API:n kautta, sen avulla yritykset voivat havaita vilpilliset sovellukset reaaliajassa, ja sen vasteaika on vain 2–5 sekuntia.

RiskFlow Orchestrationin API-ohjattu tekniikka mahdollistaa riskiryhmien tehokkaan sovelluksen tarkastamisen, päällekkäisten lähetysten havaitsemisen ja eri asiakassovellusten välisten yhteyksien paljastamisen, mikä parantaa petosten havaitsemisen tarkkuutta. "Me olemme on kunnia saada tämä palkinto Cybersecurity Excellence Awards -palkinnosta", sanoo Riten Gohil, Signicatin digitaalisen tunnistus-, petos- ja AML-orkestroinnin evankelisti.Tämä tunnustus ei ainoastaan ​​vahvista kovaa työtämme ja omistautumistamme petostentorjuntaan, vaan myös vahvistaa asemaamme alan johtajana. Kun jatkamme innovointia ja ratkaisujemme parantamista, me olemme edelleen sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme turvaamaan toimintansa ja saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Mainos

Nykyään monet yritykset, kuten Fintechs, digitaaliset maksut, iGaming, pankki- ja kryptoasiakkaat käyttävät RiskFlow Orchestrationia ennennäkemättömillä tuloksilla." Tämä palkinto on kolmas tunnustus, jonka Signicat on saanut tänä vuonna sen jälkeen, kun meidät on valittu FT 1000 Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. listalle ja nimetty "Parhaaksi digitaalisen identiteetin ratkaisujen tarjoajaksi" Pan Finance Awards -tapahtumassa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa