Liity verkostomme!

Kilpailu

Kilpailu: EU:n ja Yhdysvaltojen välinen yhteinen teknologiakilpailupolitiikkaa koskeva vuoropuhelu edistääkseen kilpailupolitiikkaa ja täytäntöönpanon valvontaa teknologia-alalla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komission varapuheenjohtaja Margrethe Vestager, Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission puheenjohtaja Lina Khan ja Yhdysvaltain oikeusministeriön kilpailuoikeuden apulaissyyttäjä Jonathan Kanter ovat käynnistäneet EU:n ja Yhdysvaltojen yhteisen teknologiakilpailupolitiikkaa koskevan vuoropuhelun (TCPD) Washington DC:ssä. Euroopan komissio, Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio ja Yhdysvaltain oikeusministeriö ovat julkaisseet a yhteinen lausuma jossa he ovat korostaneet yhteisiä demokraattisia arvoja ja yhteistä uskoa hyvin toimivien ja kilpailukykyisten markkinoiden tärkeyteen, jotka ovat EU:n ja Yhdysvaltojen välisten talous- ja kauppasuhteiden jatkuvan vahvistamisen kulmakiviä.

He ovat korostaneet aikomusta tehdä yhteistyötä reilun kilpailun varmistamiseksi ja edistämiseksi sen yhteisen uskon pohjalta, että voimakas ja tehokas kilpailun valvonta hyödyttää kuluttajia, yrityksiä ja työntekijöitä Atlantin molemmin puolin. TCPD pyrkii jakamaan näkemyksiä ja kokemuksia tavoitteenaan koordinoida mahdollisimman paljon politiikkaa ja täytäntöönpanoa. Käynnistyksen jälkeen TCPD jatkaa korkean tason kokouksilla sekä säännöllisillä teknisen tason keskusteluilla.

Margrethe Vestager (kuvassa), Euroopan komission kilpailupolitiikasta vastaava varapuheenjohtaja sanoi: "Euroopan komissiolla ja Yhdysvaltojen kilpailuviranomaisilla on pitkät perinteet yhteistyöstä kilpailupolitiikan ja täytäntöönpanon alalla. EU:n ja Yhdysvaltojen yhteisen teknologiakilpailupolitiikkaa koskevan vuoropuhelun käynnistämisen myötä vahvistamme tätä yhteistyötä kiinnittäen erityistä huomiota nopeasti kehittyvään teknologiasektoriin.

Lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa