Liity verkostomme!

liiketoiminta

Abdullah Al-Humaidin taloudelliset ongelmat

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Abdullah Al-Humaidi (kuvassa vasemmalla), "Dartford Disneylandin" takana oleva kuwaitilainen liikemies, saattaa olla vaarassa rikkoa maksukyvyttömyyssääntöjä sen jälkeen, kun Englannin tuomioistuimet vaativat häntä konkurssissa viime vuonna, jos hän ei noudata täysin maksukyvyttömyyssääntöjä.

Al-Humaidi oli yhdistänyt perheen omistuksen KEH Group -nimiseen holdingyhtiöön, jonka pääinvestointi oli London Resort Companyssa, joka on edelleen keskeneräinen sotku. KEHC (UK) LTD:n viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan valtavia tappioita.

Viime vuonna The Telegraph raportoi että velkojat jahtaavat Al-Humaidia miljoonien puntien vuoksi.

Myyntipiste kertoi myös, että Al-Humaidin veli Dherar Al-Humaidi (kuvassa oikealla) liittyi London Resort Companyn hallitukseen vuonna 2013, kun Abdullah Al-Humaidi sijoitti ensimmäisen kerran epäonnistuneeseen kehitysteemapuistoon, jonka arvioitiin maksavan yli 2.5 miljardia puntaa. valmistuttuaan.

Dherar voi jatkaa konsernin yritysten johtamista, koska hänen veljensä ei voi.

Konkurssin jälkeen Abdullah Al-Humaidi erosi pääyrityksestään, KEH Groupista, joka omisti hänen osuutensa Ebbsfleet Unitedista – jalkapalloseura Englannin viidennellä tasolla – ja London Resort Companysta.

KEH Group omistaa Ebbsfleet Unitedin KEHC:n (UK) kautta, jonka johtajana Al-Humaidi toimi viime kuuhun asti. KEHC (UK) hallitsi aiemmin toista yritystä nimeltä Vision 1A Limited, joka ennen konkurssia oli Razan Alabdulrazaqin ja Hessa Alajeelin määräysvallassa.

Mainos

Sattumalta Razan ja Hessa ovat Abdullahin ja Dherar Al-Humaidin vaimoja.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Al-Humaidi on käyttänyt perheenjäseniä. Kun Lontoon korkein oikeus julisti kuwaitilaisen liikemiehen konkurssiin viime vuonna, hän oli korvataan serkkunsa Ebbsfleetin hallituksessa.

Al Humaidi on julistettu konkurssiin vasta viime vuoden marraskuusta lähtien, joten virallisella pesänhoitajalla tai kuka tahansa, joka hoitaa kuolinpesän, on paljon tehtävää käsitelläkseen mitä tahansa asiaa koskevaa selvitystä, kun se esitetään.

Kun henkilö joutuu konkurssiin, yrityksen johtajuudet peruuntuvat, luottokortit ja pankkitilit ovat kiellettyjä, ja on olemassa joukko toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on tarvittaessa tutkia konkurssi ja ilmoittaa mahdollisista väärinkäytöksistä.

Konkurssiin mennyt voi pääsääntöisesti hakea vapautusta vuoden kuluttua ilmoituksen tekemisestä, jos omaisuuden realisointi on valmis ja yhteistyö on ollut todistetta.

Jokaiselle konkurssiin menneelle henkilölle, joka yrittää salata tai hajauttaa omaisuutta, on sudenkuoppia.

Konkurssiin menneen henkilön taloudellisten asioiden täydellisen tai todellisen laajuuden paljastamatta jättäminen, omaisuuden salaaminen tai omaisuuden hajottaminen konkurssin jälkeen ovat suuria rikoksia, joilla voi olla vakavia ja vahingollisia seurauksia kaikille osapuolille.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa