Liity verkostomme!

Bisnes

Tutki Web3:n tulevaisuutta Expand My Businessin Ananteshwar Singhin kanssa

SHARE:

Julkaistu

on

Kun ajattelen Web3-yritysten tulevaisuutta, blockchain näyttää lupaavimmalta käyttötapaukselta. Sovellukset, kuten toimitusketjun turvaorganisaatio puun yhteydessä, näyttävät olevan lupaavimpia. Mitä tulee kryptoon ja Bitcoiniin, uskon, että toimiala on vielä vaiheessa, jossa se määrittelee parhaita käyttötapoja asiakkaita koskevalle kaupallistamiselle.

Toimialalla on myös luottamuspula, ja yritykset miettivät, kuinka hyödyntää eri yritysten tarjoamia käyttötapauksia parhaalla mahdollisella tavalla sellaisissa muodoissa kuin kanta-asiakasohjelmat, asiakasetuudet ja palkkiot. Sanoisin, että ala on lapsenkengissään ja jokainen yrittää päättää sen tulevaisuudesta.

Näen monia käyttötapauksia yrityksellesi. Voitko kuvailla niitä yksitellen ja selittää NFT-markkinapaikan käyttötapauksen yrityksessäsi?

Liiketoimintamme keskittyy kehitystyöhön asiakkaille, jotka haluavat ulkoistaa projekteja ja joilla ei ole omaa asiantuntemusta. Olemme todistamassa, että monet yritykset ja brändit lähestyvät meitä NFT-markkinapaikkojen käynnistämiseksi, koska Z-sukupolven yleisöt hakevat uskollisuutta NFT-tuotteita tarjoaville brändeille. Luksusmerkit, kuten Louis Vuitton, tutkivat näitä käyttötapauksia. Näemme brändien lähestyvän meitä syvempien asiakasyhteyksien kehittämiseksi NFT-markkinapaikkojen kautta, mikä näyttää olevan meille vahva tapa. Näemme myös tapahtuma- ja mediayhtiöiden lähestyvän meitä virtuaalitapahtumissa Metaversessa, tavoitteenaan olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja rakentaa kaupallistamista sen päälle.

Millaisena näet Metaverse-kehityksen? Mitä Metaverse sinulle on?

Minulle Metaverse on mukaansatempaavampi kokemus, jossa voit olla läsnä kaikkialla maailmassa olematta fyysisesti paikalla. Esimerkiksi osallistuminen Harvardin luennolle etänä Intiasta ja vuorovaikutus ihmisten kanssa simuloidussa ympäristössä. Vaikka olen tuhatvuotinen, ja se ei ehkä ole minulle järkevää, ymmärrän, että Z-sukupolven yleisö nauttii vuorovaikutuksesta mukaansatempaavissa ympäristöissä. Näen Metaversen vahvana tulevaisuutena.

Luuletko, että hallitukset liittyvät Metaverseen?

Mainos

Ehdottomasti. Heidän täytyy. Jopa valtion sektorilla on kasvava tarve koulutusohjelmille insinööreille ja infrastruktuurihankkeille maailmanlaajuisesti. Etäyhteyksien ja -koulutuksen ansiosta, erityisesti COVID-tilanteen jälkeisessä maailmassa, Metaversesta tulee elintärkeä väline hallituksille kouluttaa resurssejaan ja saada ne vauhtiin erilaisissa projekteissa.

Intia voi toisinaan olla tiukka krypton suhteen. Mitä mieltä olet Intian tulevasta sääntelystä?

Kryptomarkkinat alkoivat hajauttamisesta, mutta Intian hallitus haluaa nyt keskitetyn hallinnan estääkseen markkinoiden haitat, mukaan lukien väärinkäytökset ja petokset. Sen sijaan, että Intian hallitus olisi skeptinen, se pyrkii luomaan asianmukaiset puitteet lieventääkseen krypton kielteisiä vaikutuksia, estääkseen rahanpesua ja suojellakseen yksityissijoittajia.

Työskenteletkö DeFi-projektien parissa?

En ole DeFi-asiantuntija, mutta meillä on konsulttitiimi, jolla on laaja kokemus DeFi-tilasta. Otamme asiakkaiden toiveet huomioon ja varmistamme moitteettoman projektitoimituksen. Näemme kasvavan kiinnostuksen fintech-yrityksiltä ja P2P-pelaajilta, jotka haluavat luoda laina- tai mikrolainaalustoja Web3-avaruudessa. Toimialat ovat kuitenkin vielä kokeiluvaiheessa, eikä yksittäinen käyttötapaus ole menestynein.

Kuinka monta kehittäjää yrityksessäsi on?

Meillä on Intiassa noin 100,000 XNUMX kehittäjän kumppaniekosysteemi.

Tarkoittaako se, että voit käyttää mitä tahansa lohkoketjua?

Ehdottomasti.

Aiotteko käyttää Luna Classicia tulevaisuudessa?

Miksi ei? Älä koskaan sano ei.

https://www.exmyb.com/

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa