Liity verkostomme!

liiketoiminta

Espanja: Maailman suurin espanjalaisten tuotteiden verkkoalusta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Made in Spain kulutuksen kasvu ei ole pysähtynyt Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa viimeisen viiden vuoden aikana ja tällä markkinapaikalla on jo yli 20,000 XNUMX espanjalaista tuotetta eri luokista.

Hieman yli vuoden elämänsä aikana Espanja on vakiinnuttanut asemansa espanjalaisten tuotteiden alustana, koska ne ovat ylittäneet Espanjassa valmistettujen 20,000 15 tuotteen määrän 200 eri kategoriassa: He korostavat, että "jos se on espanjalainen , se on Espanjassa", ja että kaikki heidän tuotteensa tulevat espanjalaisilta yrityksiltä. Heidän tähän mennessä yli XNUMX sidoksissa olevan myyjän joukossa on jakelijoita, valmistajia sekä fyysisiä ja verkkokauppoja, joten he ovat sitoutuneet monipuolistamiseen avainasemassa laajentaakseen ulottuvuuttaan ja saadakseen uusia tuloja. Tässä tapauksessa ainutlaatuiselta ja ainutlaatuiselta espanjalaisten tuotteiden alustalta, koska ne jakavat vain näyteikkunan muiden yritysten kanssa, jotka jakavat nämä samat kanonit.

Lisäksi Espanja huolehtii kaikesta myyjien ja ostajien mukavuuden vuoksi, sillä heillä on ovelta ovelle -pikalogistiikkapalvelu, jonka kautta he varmistavat, että myyjällä on vain oltava paketti valmiina luovutettavaksi kuriirille, ja he eivät maksa ennen kuin ostaja vahvistaa vastaanottaneensa tilauksen onnistuneesti. Siksi heidän perustajansa Jose Ruiz ja Carlos Martín korostavat, että "he yhdistävät kaiken espanjalaisen kaupan, jotta Made in Spain -tuotteet ovat saatavilla kaikkialla maailmassa".

Tällä hetkellä yhdellä neljästä heidän myyjäistään on jo ECO-luettelo, ja tämä on tehnyt siitä kategorian, joka on kokenut suurimman kasvun viimeisellä vuosineljänneksellä yli 1 4 tämäntyyppisen tuotteen kanssa.

Tässä tilanteessa Espanja ei ainoastaan ​​tuo espanjalaisia ​​tuotteita lähemmäs kaikkia maailman kolkkoja, vaan se myös asettuu Net Zero -start-upiksi, koska se on sisällyttänyt yrityksen strategiaan erilaisia ​​toimia hiilidioksidipäästöjensä neutraloimiseksi, mm. edistää metsänistutusta istuttamalla jokaiselle tilaukselle puu, lahjoittamalla osan liikevaihdostaan ​​muovin poistoon merestä tai käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja mm.

Kaikista näistä syistä Espanjan sitoumus ei ole vain yhdistää kaikki Espanjan ihmeet yhteen ostoskoriin, vaan myös nopeuttaa "zero waste" -prosessia sähköisen kaupankäynnin alalla.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa