Liity verkostomme!

liiketoiminta

Lontoossa listattu venäläinen palvelukonserni Sistema varoittaa median spekulaatioista sen väitetyistä siteistä sotilassektoriin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Lontoossa listattu venäläinen palvelukonserni Sistema on antanut lausunnon, jossa se kiistää siteensä puolustusteollisuuteen. 

"Sistema panee merkille viimeaikaiset virheelliset media-spekulaatiot sen omistuksesta RTI:ssä ja Kronstadtissa. Yhtiö vähensi omistusosuutensa RTI:ssä ja Kronstadtissa määräysvaltatason alapuolelle heinäkuussa 2021 ja on sittemmin luopunut täysin molemmista yhtiöistä. Sistema ei tällä hetkellä omista osuutta puolustusteollisuuden yrityksistä. sanoi sen verkkosivuillaan olevassa lausunnossa.

RTI on venäläinen mikroelektroniikan tuotantoyhtiö. 

Kronstadt on venäläinen korkean teknologian yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tietointensiivisiä tuotteita. Kronstadt Groupin painopistealue on suurikokoisten miehittämättömien lentokoneiden tuotanto.

Sisteman ydinomaisuuteen kuuluvat osuudet NYSE:ssä noteeratussa matkapuhelinoperaattorissa MTS, yksi Venäjän suurimmista verkkokaupan toimijoista Ozonista, johtava venäläinen terveydenhuoltoverkosto Medsi, suuri puuyhtiö Segezha Group, kiinteistökehittäjä Etalon Group sekä useat IT- ja korkea- teknologiayrityksiä. Sistema julkistettiin Lontoossa vuonna 2005. 

Lontoon pörssi 4. maaliskuuta keskeytetty Kaupankäynti Sisteman osakkeilla vastauksena Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa