Liity verkostomme!

Lausunto

Olympiarauha ja poliittiset suunnitelmat

SHARE:

Julkaistu

on

Muutama viikko sitten Kansainvälinen ammattiliittojen keskusliitto (ITUC) käynnisti vetoomuksen, joka on osoitettu Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) puheenjohtajalle tohtori Thomas Bachille. Tämän vetoomuksen avulla allekirjoittajat pyytävät KOK:ta varmistamaan kaikkien Pekingin talviolympialaisiin osallistuvien ja niihin osallistuvien suojelun. Toimimalla tällä tavalla ITUC tekee kaksi virhettä ja voisi jopa sanoa, että kaksi virhettä, kirjoittaa Roland Delcourt.

Ensimmäinen, joka seuraa Yhdysvaltoja sokeasti seuraavien jalanjälkiä politisoimalla urheilua tyydyttääkseen Bidenin hallinnon julistetun toiveen, nimittäin saada boikotin Pekingissä 4. helmikuuta pidettäviin talviolympialaisiin. 20 asti.

Toinen, on radikaali käänne sen sääntöjen mukaan perustavanlaatuisesta tarkoituksestaan, vaikka ITUC vaikuttaa varsin tehottomalta toimia millään asiaankuuluvalla tavalla, varsinkin Yhdysvalloissa, on edistää ja puolustaa työntekijöiden oikeuksia ja etuja ammattiliittojen välinen kansainvälinen yhteistyö.

KOK:n presidentille osoitetussa vetoomuksessa ITUC käynnistää hyökkäyksen Kiinan hallitusta vastaan ​​ja syyttää Kiinan kommunistista puoluetta vähäisestä tai ei ollenkaan kansainvälisten lakien ja standardien kunnioittamisesta.

Haluaisimme ITUC:n kehittävän hieman tätä diatribea, joka perustuu osittaiseen ja henkilökohtaiseen harkintaan enemmän kuin todistettuihin tosiasioihin.

Kuvitella, että urheilijat, tukityöntekijät, olympialaisten henkilökunta ja muut ovat vaarassa Pekingin olympialaisten aikana, on pahin fantasmagorinen visio.

ITUC:n mukaan Kiinan ihmis- ja työoikeustilanne on ollut vieläkin rajallisempi vuoden 2008 Pekingin olympialaisten jälkeen. muualla monet, samat kuin Kiinan tappajat nykyään, ovat hajallaan taisteluhevosillaan puolustaakseen Dalai Lamaa. Saavuttaakseen tavoitteensa he mustamaalasivat olympiatulen, pilkkasivat Kiinan viranomaisia ​​tiibetiläisen kulttuurin turvaamisen nimissä.

Mainos

Nämä takavartiotaistelut nousivat savuksi, kun CIA poisti Tiibetiä ja Dalai Lamaa koskevista arkistoistaan, ja viimeksi mainitun rooli Tiibetin levottomuuksien aikana tuli tunnetuksi. Samaan aikaan Kiinan kommunistisen puolueen Tiibetin politiikan menestyksen, suotuisan elintasokehityksen, elinajanodotteen dramaattisen pidentymisen, koulutusjärjestelmän luomisen (sekä tiibetiksi että mandariinikiinaksi), jota seurasi väestönkasvu, myötä Sanotaan, että nykyään on välttämätöntä olla indoktrinoitu korkeimmassa määrin, jotta meillä on pienintäkään objektiivisuutta, tai olla hölmö uskaltaakseen puhua Tiibetistä Kiinan halveksimiseksi.

Lisäksi ne, jotka haluavat vahingoittaa Kiinaa, eivät erehdy, ja Kiinaa vastaan ​​tehdyt hyökkäykset saavat toisen kasvot ja kohdistuvat muihin kohteisiin.

Periaatteessa ITUC:lla on viisi kritiikkiä kantansa tueksi. Moitteet siitä, että voimme helposti sivuuttaa.

Sorto ja vankeus Hongkongissa

Sharan Burrow, ITUC:n pääsihteeri sanoi: "Sinun täytyy vain nähdä, mitä Hongkongissa tapahtuu. Maailman silmissä Kiinan viranomaiset ovat kohdistaneet ankariin henkilöitä tai yhteisöjä, jotka yrittävät harjoittaa perusoikeuksiaan ja -vapauksiaan."

Tosiasiat hieman eri sanoin esittää Donald Trumpin, Yhdysvaltain silloinen presidentin.

Todellisuus on kuitenkin aivan erilainen, nämä ihmiset, jotka kylväivät epäjärjestystä ja paniikkia Hongkongissa, pyrkivät horjuttamaan periaatetta "yksi maa, kaksi järjestelmää". Heidän perimmäisenä tavoitteenaan on saada aikaan "värivallankumous" ulkomaisten aloitteiden alaisena.

Lisätään, että tässä yhteydessä Hongkongin poliisi osoitti viileyttä ja saattoi toimia mallina amerikkalaiselle poliisille, joka osoittaa meille joka päivä sortoa ja häikäilemättömyyttä tiettyä amerikkalaista väestöryhmää kohtaan. Katsokaa vain heidän suurta väärinkäytösten määrää.

LGBT+-yhteisön pelottelu

Täysin naurettava syytös, minulla on henkilökohtaisesti useita homoseksuaalisia ystäviä, eikä kukaan ole koskaan valittanut ongelmista Kiinan viranomaisten kanssa. Paine tulee kuten missä tahansa muussa maassa useammin perhepiireistä.

Minulla oli myös mahdollisuus tavata transsukupuolinen nainen, jolle tehtiin leikkaus Pekingissä. Matkan aikana hän kertoi minulle, ettei hän ollut koskaan törmännyt ongelmaan Kiinassa, paitsi kerran Xinjiangissa kiinalaisten muslimien kanssa.

Perusoikeuksien loukkaukset työssä, toimitusketjuissa ja yhteiskunnassa

Kiinan perustuslaissa taataan työntekijöiden perusoikeudet.

Uudistuksen alkamisesta vuonna 1978 lähtien Kiina on jatkanut työlainsäädännön kehittämistä suojellakseen paremmin työntekijöitä ja työnantajia. Työvälityslautakunnat käsittelivät vuonna 2019 ennätykselliset 2,381,000 2008 2 tapausta, mikä on suurin määrä sitten työriitojen sovittelu- ja välimiesmenettelylain voimaantulon vuonna XNUMX. Ammattiliitto ja kaikki sen valvonnassa olevat järjestöt edustavat työntekijöiden etuja ja takaavat heidän lailliset oikeudet. Yrityksille suorin vaikutus on se, että XNUMX % palkkakorvauksen kokonaismäärästä on palautettava ammattiliitoille.

Etnisten vähemmistöjen sorto ja hyväksikäyttö

Tämän syytöksen edessä on sanat sanoja vastaan, paitsi että objektiiviset tosiasiat osoittavat päinvastaista. Suotuisa kehitys elintasossa, elinajanodotteessa, koulutuksessa (sekä paikallisilla kielillä että mandariinikiinaksi), jota seuraa väestön kasvu, ovat kaikki todisteita siitä, että etnisiä vähemmistöjä, joiden lukumäärä on 55, ei ole sorrettu eivätkä minkäänlaisia ​​sorroja. hyväksikäyttö.

Hiljaisuus ja esto COVID-19:n leviämisestä

Mitä ajatella ammattiyhdistysjärjestöstä, joka naurettavana toistaa Donald Trumpin ja hänen apulaisensa Pompeon levittämiä valheita ja valeuutisia, kun tiedämme, että ennen kuin se edes tunnistettiin, WHO:lle ilmoitettiin välittömästi uuden viruksen esiintymisestä Kiinassa. . Lisäksi WHO:n asiantuntijoita kutsuttiin useita kertoja, ja he vierailivat Wuhanissa ensimmäisen kuukauden aikana ja useita kertoja sen jälkeen.

Tämä vetoomustoive ei saavuttanut suurta menestystä, useiden maiden johtajat ja korkeat virkamiehet ilmaisivat kantansa, että olympialaisia ​​ei pidä politisoida. Todiste on vanukas, Yhdysvallat, Australia, Iso-Britannia, Kanada, Liettua, Belgia, Tanska, Viro ja Japani ovat avoimesti julistaneet diplomaattisen boikotin Pekingin talviolympialaisille, yhteensä 9 90 osallistujamaasta. Ehkä surullisin on Belgia, joka Belgian edustajainhuoneen jäsenen ja vihreän kansanedustajan Samuel Cogolatin leptymättömän fantasiassa huijattiin hyväksymään tämä diplomaattisen boikotin farssi.

CSI edusti pääsihteerinsä Sharan Burrow'n kautta suuria sponsoreita JO, GE, Intel, Omega, Panasonic, Samsung, P&G, Toyota, Airbnb, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Allianz, Dow ja Visa keskeyttääkseen yhteistyönsä Pekingin vuoden 2022 olympialaisten järjestäminen. Kaikki turhaan, sillä yksikään yritys ei vetäytynyt, vaan pikemminkin sertifioi täysin sitoutumistaan ​​talviolympialaisiin.

Älkäämme unohtako, että kaikki osallistuvat maat paitsi Australia, Yhdysvallat, Intia ja Japani sopivat ja allekirjoittivat olympiarauhan.
Olympialaisten "diplomaattiset boikotit" eivät ole vain haitallisia vaan myös tekopyhiä, Yhdysvallat itse ei todellakaan usko niihin. Jos he olisivat objektiivisesti vakuuttuneita syytöksistään, he olisivat päättäneet boikotoida kisoja täydellisesti kieltämällä urheilijoiltaan osallistumisoikeuden.

Vieraileva kirjailija on belgialainen toimittaja Roland Delcourt

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa